Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
In cazul de impiedicare a exercitarii actiunii penale prevazut de art.10 alin1 lit.a "fapta nu exista":
a. se va retine in caz de dubiu cu privire la savarsirea unei infrcatiuni
b. nu se poate retine pentru dipunerea clasarii
c. nu impiedica formularea unei cereri de chemare in judecata in fata instantei civile
Pentru cei interesati ...Curte Suprema retine ,concurs ideal de infractiuni intre art.282 alin.2 si art.215 alin 3 forma agravata
Patrick =D>
O grila mai usoara,,,sa mai calmam un pic spiritele:
In cazul de impiedicare a exercitarii actiunii penale prevazut de art.10 alin1 lit.a "fapta nu exista":
c. nu impiedica formularea unei cereri de chemare in judecata in fata instantei civile
P.S.: isis23-nu cred ca sim05 a vrut sa iti zica ca nu ai dreptul sa postezi ce vrei tu dar trebuie sa intelegi si tu ca noi(daca imi permit si restu' sa vb si in numele lor) suntem stresati cu examenul acesta, ca nu mai avem 1 an sa ne pregatim si atunci cand se intinde discutia prea mult,,,nu mai avem rabdare. E de admirat munca ta si faptul ca te pregatesti intens de acum pt la anu dar incearca si sa profiti de vacanta asta pentru ca altfel risti sa cedezi pana la examen(asta daca imi permiti sa iti dau un sfat).
Spor!
carmen0602 a scris:
Cred ca e b)