xyzt a scris:
1. Pana la urma la viol, daca fapta este sav de 2 persoane impreuna, ei sunt autori la infr agravata sau coautori? In cartea lui Udroiu scria ca este posibil coautoratul sau complicitatea concomitenta, si de aici nelamurirea mea.
2. La grila cu seductia/actul sexual cu un minor nu reiese de nicaieri ca promisiunea de casatorie ar echivala cu darea/promisiunea de foloase, deci nu putem face speculatii de genul asta. Trebuie sa te raportezi strict la grila.
Dar cu ce echivaleaza ? Ai in norma explicarea termenului de "foloase " ? Ca sa trag concluzia ca nu echivaleaza ? Eu cred ca promisiunea de casatorie poate constitui un folos . Mai ales ca avem exemple in fiecare zi la stiri despre o pustoaica care viseaza sa se marite cu unul care are " foloase in jurul lui " de care sa beneficieze si ea.
E singura explicatie pe care am gasit-o. Asta nu inseamna ca nu mai exista si altele:)
Poate domnul auditor, ar dori sa ne lamureascaB-). Ca eu sunt o biata studenta care doreste si ea ce isi doresc toti de pe acest forum. Si ne dam si noi cu parerea , ce sa facem ? :((