Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
nu stiu de unde parerile astea ale voastre. si udroiu in cartea lui la variantele agravate de genul asta (doua sau mai multe persoane impreuna) vorbeste de COAUTORI- verificati. in definitiv e vorba de PARTICIPATIE PENALA nu de PLURALITATE NATURALA sau CONSTITUITA- unde vorbim de autori.
act sexual cu un minor pt că în noul cod al familiei fata nu se poate casatori decat la varsta de 16 ani. zic si eu desi mi se pare cam fortat.
daca titlul la purtator e bun mobil incorporal- si este- atunci si bunuri mobile incorporale pot constitui obiect material al furtului. nu spune in grila ca TOATE bunurile mobile incorporale pot constitui....
nu poti sa retii coautorat la forma TIP, tocmai fiindca retii coautoratul ca fiind o forma AGRAVATA. acum ramane sa considerati cum credeti.
pt isis: 1. eu sunt deja auditor de justitie. deci glumele tale acide nu ma afecteaza.
2. toti oamenii gresesc. udroiu e om.
gigelush a scris:
nu poti sa retii coautorat la forma TIP, tocmai fiindca retii coautoratul ca fiind o forma AGRAVATA. acum ramane sa considerati cum credeti.
pt isis: 1. eu sunt deja auditor de justitie. deci glumele tale acide nu ma afecteaza.
2. toti oamenii gresesc. udroiu e om.
Gigelush, ce ne facusi tu o aroganta acum :))
Si va invata, acolo la INM, cum sa faceti fata cu stoicism "glumelor acide"?:))