Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
si la 221 de ce e corect b? la plângerea prealabilă nu e indivizibilitate atât activă cât şi pasivă; menţinerea plângerii faţă de doar unul dintre făptuitori face ca retragerea plângerii să nu producă nuci un efect? ce n-am înţeles? faceţi-mă să pricep, vă rog
Patrick
la prima intrebare retragerea plangerii ar fi avut efect daca era facuta fata de toti 3 .Iar rasp p j nu este conditionata de rasp p.fizice
Oricare din cele trei poate fi luata si fata de condamnat.
De asta nu inteleg logica raspunsului.
Vrei sa spui ca masura obligarii la tratament medical nu poate fi luata fata de condamnat? #-o
sim05 a scris:
Se pare ca tb sa fim f atenti la enunt. Da, cred ca tb sa luam in considerare ca are trecut "una din masurile enumerate", pt ca aceea e singura din cele 3 care poate fi luata numai fata de condamnat.
Oricare din cele trei poate fi luata si fata de condamnat.
De asta nu inteleg logica raspunsului.
Vrei sa spui ca masura obligarii la tratament medical nu poate fi luata fata de condamnat? #-o
Nu vreau sa spun ca nu poate fi luata fata de condamnat.
Vreau sa spun ca daca enuntul cere o singura varianta de raspuns, a treia varianta le exclude pe celelalte, pentru ca e singura din cele trei care poate fi luata numai fata de condamnat.