Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
rino83 a scris:
Acum vazui grila...mie mi-e clar ca a) si b) se exclud reciproc...retragerea PP. pai ori nu produce efecte ori produce efecte? e f simpla treaba, nu are rost sa incercam noi sa cautam tot felul de chichitze.
Rino pt mine problema e de ce e b) si nu e a)?
rino83 a scris:
alexandra grecu a scris:
eu nu g�sesc nici un r�spuns adic� nici o logic� in r�spunsul dat de Udroiu; �asta cred c� vrea s� inventeze o nou� materie: AIURISTICA ;
Acum vazui grila...mie mi-e clar ca a) si b) se exclud reciproc...retragerea PP. pai ori nu produce efecte ori produce efecte? e f simpla treaba, nu are rost sa incercam noi sa cautam tot felul de chichitze.
am trecut din gresealÄ� semnul acela de intrebare ; e clar cÄ� nu produce nici un efect Å�i atunci rÄ�spunsul corect ar fi a ; tu la ce tereferi când zici cÄ� încercam noi sÄ� gÄ�sim tot felul de chichiţe? ti se pare corect b ca rÄ�spuns?
regula e că menţinerea plg. faţă de un sing. făptuitor face ca ea să nu producă nici un efect faţă de nici un făptuitor idiferent ca e pers.fiz.sau juridică; la cealaltă grilă răspunsul c ar fi corect doar dacă întrebarea avea în faţă adverbul "numai"