Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua,
Am si eu o intrebare referitoare la admiterea INM 2011,
Am citit pe site ca perioada de depunere a cererilor de inscriere este 25iunie-15 iulie.
Eu am examenul de licenta pe data de 15 iulie... e imposibil sa particip anul acesta la examen?
Pot sa depun oare adeverinta mai incolo?
Buna ziua,
Am si eu o intrebare referitoare la admiterea INM 2011,
Am citit pe site ca perioada de depunere a cererilor de inscriere este 25iunie-15 iulie.
Eu am examenul de licenta pe data de 15 iulie... e imposibil sa particip anul acesta la examen?
Pot sa depun oare adeverinta mai incolo?
:) In sfarsit m-am lamurit . Parca am fost batuta in cap. Cred ca astrele sunt de vina
Mersi ...Patrick=D>
edit: ai avut ceva de lucru cu mine:)
Adica , se ne imaginam urmatoarea situatie.
3 insi , dupa ce se inteleg care este rolul lor la savarsirea infractiunii , inconjoara victima pentru a fura ce are in poseta . In timp ce unul o impinge , celalalt incepe sa ii taie geanta , iar coautorul nostru ii distrage atentia , ulterior in timpul savarsirii faptei , coautorul avertizeaza victima , si rezultatul furtului nu se produce.
Ti se pare logic , sa raspunda coautorul care a inlaturat producerea rezultatului , sa raspunda pentru tentativa ? Si vorbim de inlaturarea producerii rezultatului ( sau de impiedicarea consumarii faptei ) tocmai pentru ca Strateanu afirma ca nu este posibila desistarea in acest caz. Coautorul a intrerupt actul lui de executare , adica ce avea el de facut ( la fel ca si in cazul desistarii ) prin avertizarea victimei.
Va raspunde coautorul pentru tentativa la acea infractiune ? Tentativa pedepsibila evident .