avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
bobian a scris:

V-ati uitat pe tematica pe Penal special? Au scos omorul, calif, deosebit de grav, luarea si darea de mita si bagat porcarii de infra ca incaierarea, prostitutia, proxenetismul, neresp masurilor privind incredintarea minorului, care in viitor nici nu vor mai aparea on noul cod penal.

N-au scos nimic.
La Dr. Penal e exact aceeasi tematica din nov. 2010.
Confunzi tematica de la concursul de admitere la INM cu cea de la concursul de admitere in magistratura.
sim05 a scris:

carmen_miron a scris:

care iti face cu ochiu sim?

Nu sunt locuri scoase unde mi-as fi dorit eu, dar dintre toate mi-as dori sa reusesc si sa prind Alba. (procurori).
Tie?

nici in Bihor nu e nimik...si tinand cont de faptul ca e in aceeasi curte de apel ar fi Satu Mare la procurori sau Huedin ...
Da, sincer dat fiind ca nu am nici un post care sa-mi permita lejer naveta ... oricare post la procurori cu conditia sa fie in Ardeal ...
in sud e durere mare ...
In cazul savarsirii de catre minor a patru infractiuni concurente instanta:
a. trebuie sa stabileasca fie numai pedepse, fie numai masuri educative;
b. poate sa stabileasca atat pedepse, cat si masuri educative;
c. nu poate aplica o pedeapsa mai mare de 20 de ani.
artax a scris:

In cazul savarsirii de catre minor a patru infractiuni concurente instanta:
a. trebuie sa stabileasca fie numai pedepse, fie numai masuri educative;
b. poate sa stabileasca atat pedepse, cat si masuri educative;
c. nu poate aplica o pedeapsa mai mare de 20 de ani.

ac
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
ContSters181736, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)