avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
si eu am raspuns la fel, a) si c)
M.U. zice b) si c), cred ca e ...greseala de tipar
artax a scris:

Udoiu ma face sa-i arunc la gunoi culegerea de grile.
Nici nu m-am apucat inca de ea si observ tot mai multa lume ca se plange aici de greseli de tipar.
Pai ajungi sa te deruteze complet daca faci grilele dupa el.
In niciun caz nu poate fi b.
davegahan a scris:

artax a scris:

Udroiu ma face sa-i arunc la gunoi culegerea de grile.
Nici nu m-am apucat inca de ea si observ ca tot mai multa lume se plange aici de greseli de tipar.
Pai ajungi sa te deruteze complet daca faci grilele dupa el.
In niciun caz nu poate fi b.

Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
ContSters181736, utilizator
dave, stii ca-s maaare fan udroiu...da de ce in nici un caz b?
poate m-am tampit la ora asta, dar...........
Buna! Va rog sa-mi permiteti sa intervin si eu in discutie pentru a-mi exprima punctul meu de vedere legat de examenul din 13 noiembrie. Consider ca numarul de locuri scoase la concurs este extrem de mic iar concurenta pentru ocuparea lor va fi foarte mare. Daca la examenul precedent au fost 13 candidati pe loc la procurori si 17 la judecatori, de data aceasta numarul de candidati pentru un loc se poate dubla tinand cont atat de numarul mic de locuri cat si de faptul ca in luna martie nu s-a organizat examen. In ceea ce priveste orasele ''neatractive'' si distanta mare fata de casa, parerea mea este ca aceste aspecte ar trebui trecute in plan secundar . Spun asta pentru ca bucuria reusitei va face pe fiecare sa suporte mai usor distanta mare fata de casa si acomodarea cu un eventual oras mai mic si mai putin dezvoltat. Transmit asta pentru ca eu sunt intr-o astfel de situatie, la 260 km de casa, facand naveta saptamanal cu masinal neavand, daca va vine sa credeti, varianta transportului cu trenul si nici macar cu microbuzul. Pe langa toate aceste neajunsuri, privesc partea plina a paharului si ma bucur pentru faptul ca am reusit sa-mi indeplinesc visul, acela de a fi magistrat. Va urez mult noroc !

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)