avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
ha! m-ai provocat! ia sa ma uit eu ... care e cea mai apropiata judecatorie de casutza mea...

resita, la 137 km, deva, la vreo 170 km ... eee, ce bine prindea o autostrada ...
#-o mai bine ma intorc la codul meu.
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2011
lili_maci, utilizator
camicris..daca as fi locul tau ..sigur as merge pe varianta Horezu... la mine balanta se inclina tot mai mult spre judecatori...cel mai aproape job de casa e Simleul Silvaniei - judecator dar sincer daca voi reusi sa iau o nota care sa-mi permita sa aleg as alege un oras mare...
Va salut fetelor !!! Vad ca sunteti active pe forum, de aceia , abordand subiectul mai pe-n delete, va intreb cam cum o judecati voi cu optiunea: -procuror - locuri putin mai neatractive,dar concurenta ( ma refer la media de intrare mai mica in comparatie cu judecatorii , asa cum reiese din statistica ) sau judecator, locuri mai atractive insa concurenta ( media de intrare mai mare ) Apropo, eu din Satu Mare am variante si la Parchet si la Judecatorie, insa se impune un rezultat pe masura, care sa-mi permita sa aleg.
Totusi, avand in vedere ca e ultimul examen cu varianta de 5 ani vechime, - pe viitor preconizandu-se doar INM-ul,- parca nu as risca, si as prefera la procurori. Voi ce pareri impartasiti ???
pai, anul trecut au fost cca 1000 inscrisi pt posturile de judecatori si vreo 700 pentru procurori. daca se repeta numarul anul asta, vorbim de o concurenta astronomica :). la 50 pe loc .... nu e nici o problema sa ma inscriu la judecatori :), daca tot imi doresc de mult chestia asta. merg si eu dupa feeling si ma rog sa nu am o zi cu ghinion pe 13.
fiecare alege dupa alte criterii...esti o norocoasa ca ai variante la tine si colo si colo...unii n-au norocul asta...altii nu pot sau nu se vad profesand decat X profesie, sunt multe variabile de luat in calcul...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)