avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Ce s-ar fi intamplat daca Hristos nu ar mai fi inviat ...
Discuție deschisă în Cultură generală

Ce s-ar fi intamplat daca Hristos nu ar mai fi inviat ?!

Credeti ca Biserica ar fi falimentat ?!

Indraznesc sa sper ca topicul asta nu va fi inchis ! :sorry:
Daca Hristos nu ar fi inviat, inca am trai cu totii in pacatele noastre .Crestinismul nu ar avea nicio baza de existenta ,am fi cu totii pagani .( Cum sunt si acumi unii , destul de multi,)
Daca Hristos nu ar fi inviat, s-ar fi mentinut si acum religiile precrestine.
Dar... Hristos a inviat!
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2011
Ana Muntianu, Consultant fiscal
Deci , religiile farizeiilor nu mai sunt valabile , decat religia bazata pe sangele varsat de Hristos .
Eu cred ca e mult mai bine sa fi fost mai multe religii in locul crestinismului bazat pe sacrificiul lui Hristos !
Fiecare cu aspiratiile sale . Dumnezeu ne lasa sa alegem .

Alte discuții în legătură

Charlie hebdo Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Banuiesc ca toata lumea a aflat deja despre atentatele din Franta. M-a surprins pozitia unui cunoscut ziarit roman care spunea ceva de genul \\"si-au catutat-o ... (vezi toată discuția)
Eu ortodox el musulman ContSters259700 ContSters259700 Buna ziua numele meu este Andreea si doresc sa aflu cateva lucruri.Prietenul meu este turc de religie musulmana ..problema e ca doreste sa ne casatorim iar eu ... (vezi toată discuția)
Discriminare religioasa Caligula Caligula Buna ziua, Intrebarea mea este ceva mai ciudata dar, sper, interesanta. Conform legii (nu logicii :) ), refuzarea efectuarii unui serviciu religios pe ... (vezi toată discuția)