avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Ce s-ar fi intamplat daca Hristos nu ar mai fi inviat ...
Discuție deschisă în Cultură generală

Ce s-ar fi intamplat daca Hristos nu ar mai fi inviat ?!

Credeti ca Biserica ar fi falimentat ?!

Indraznesc sa sper ca topicul asta nu va fi inchis ! :sorry:
Cred ca s-ar fi intamplat acelasi lucru care s-ar fi intamplat daca apa nu si-ar mari volumul si cand ingheata (ca sa mentina in viata vietuitoarele din apa) si cand e cald, ca sa se evapore si sa mentina viata (prin ploaie, ninsoare - condens) ...
Din cate stiu este singura care devine mai usoara in ambele cazuri. Este exceptia care intareste regula. O exceptie pe care Dumnezeu a lasat-o pe pamant ca sa ne miram noi de ce (unii) popi preacurvesc...:P. Are fix aceeasi legatura. Pacatosule (de fapt rautaciosule, ca pacatosi suntem cu totii).

Dar sa stii ca preotii a caror religie nu le permite sa aibe neveste, au menajere.:D

As fi bucuros daca o persoana calificata ar raspunde la intrebarile astea si la intrebarea din topic daca se poate .

M-am calificat?!
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2011
ContSters167247, utilizator
Hai sa nu disecam si sa facem scenarii.Hristos a inviat !

Hristos a Inviat!
Daca EL nu invia am fi fost incarcati de pacatele trecutului .
Cit priveste biserica si cei ce conduc aceasta institutie multe sunt de comentat(si nu cred ca de bine).
Am si eu o nedumerire:crede si nu cerceta este opusul sau egalul lui bate si ti se va deschide ,intreaba si ti se va raspunde?
Mai cred ca, adevarata credinta o inchizi bine in sufletul tau si o demonstrezi prin fapte,nu prin matanii batute in cladiri impozante cu pretentii de biserica si nici prin acatiste citite contra cost.Lumina desi o primim din biserica ,vine de fapt din interiorul fiecaruia.
Adevarat ca a inviat!! Asa e ; adevarata credinta o ai in sufletul tau si crede-ma te ajuta.In momentele de cumpana si deznadejde ,apeleaza.Nu stiu ce sa zic despre biserica,eu nu prea merg dar de rugat ,ma rog.Problema e ca se confunda religia cu credinta.Si ai tu dreptate aradna, credinta trebuie demonstrata prin fapte dar si prin ganduri.Gaditi frumos in fiecare zi,de fiecare data si esti salvat.De tine.
aradna a scris:

Hristos a Inviat!
Daca EL nu invia am fi fost incarcati de pacatele trecutului .
Cit priveste biserica si cei ce conduc aceasta institutie multe sunt de comentat(si nu cred ca de bine).
Am si eu o nedumerire:crede si nu cerceta este opusul sau egalul lui bate si ti se va deschide ,intreaba si ti se va raspunde?
Mai cred ca, adevarata credinta o inchizi bine in sufletul tau si o demonstrezi prin fapte,nu prin matanii batute in cladiri impozante cu pretentii de biserica si nici prin acatiste citite contra cost.Lumina desi o primim din biserica ,vine de fapt din interiorul fiecaruia.

Adevarat a Inviat!
Parerea mea este ca nu suntem siguri de nimic."Credem"ca asa trebuie,sau asa ne este mai bine...nu cunosc multa religie de aceea eu am "credinta mea interioara" pe care nu o etalez la Biserica des.Recunosc ca merg foarte rar in lacasurile sfinte,de ce, nu conteaza in fata nimanui.
Intortochiate sunt caile Domnului....foarte intortochiate,
1.- Si asta pentru a renunta in a afla adevarul ( ar fi unul din raspunsuri),sau
2,- Trebuie sa suferi,sa demonstrezi,ca meriti sa obtii acel ceva pe care ti-l doresti sau iertarea unui pacat,..a unei fapte reprobabile..

Parerile sunt multiple,fiecare are motivatia lui...

Alte discuții în legătură

Charlie hebdo Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Banuiesc ca toata lumea a aflat deja despre atentatele din Franta. M-a surprins pozitia unui cunoscut ziarit roman care spunea ceva de genul \\"si-au catutat-o ... (vezi toată discuția)
Eu ortodox el musulman ContSters259700 ContSters259700 Buna ziua numele meu este Andreea si doresc sa aflu cateva lucruri.Prietenul meu este turc de religie musulmana ..problema e ca doreste sa ne casatorim iar eu ... (vezi toată discuția)
Discriminare religioasa Caligula Caligula Buna ziua, Intrebarea mea este ceva mai ciudata dar, sper, interesanta. Conform legii (nu logicii :) ), refuzarea efectuarii unui serviciu religios pe ... (vezi toată discuția)