aradna a scris:
Hristos a Inviat!
Daca EL nu invia am fi fost incarcati de pacatele trecutului .
Cit priveste biserica si cei ce conduc aceasta institutie multe sunt de comentat(si nu cred ca de bine).
Am si eu o nedumerire:crede si nu cerceta este opusul sau egalul lui bate si ti se va deschide ,intreaba si ti se va raspunde?
Mai cred ca, adevarata credinta o inchizi bine in sufletul tau si o demonstrezi prin fapte,nu prin matanii batute in cladiri impozante cu pretentii de biserica si nici prin acatiste citite contra cost.Lumina desi o primim din biserica ,vine de fapt din interiorul fiecaruia.
Adevarat a Inviat!
Parerea mea este ca nu suntem siguri de nimic."Credem"ca asa trebuie,sau asa ne este mai bine...nu cunosc multa religie de aceea eu am "credinta mea interioara" pe care nu o etalez la Biserica des.Recunosc ca merg foarte rar in lacasurile sfinte,de ce, nu conteaza in fata nimanui.
Intortochiate sunt caile Domnului....foarte intortochiate,
1.- Si asta pentru a renunta in a afla adevarul ( ar fi unul din raspunsuri),sau
2,- Trebuie sa suferi,sa demonstrezi,ca meriti sa obtii acel ceva pe care ti-l doresti sau iertarea unui pacat,..a unei fapte reprobabile..
Parerile sunt multiple,fiecare are motivatia lui...