Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Pt Elvwira, vreau sa iti spun ca nu am dat aceasta explicatie pentru ca ma cred desteapta, ci din simplul fapt ca vreau sa intelegeti anumite tertipuri ale subiectelor care se dau la SNG
Eu cand am dat la SNG in 2008 nu am avut cu cine sa ma consult, iar apoi am relizat ca fiecare intelege in felul sau si interpreteaza ca atare articolele din lege, De aceea am spus ca ar fi bine sa nu dati interpretari ci sa luati art ca atare.
As fi interesata de un tratat de drept procesual civil, insa dupa noul cod, As dori sa incerc la anul la INM. Credeti ca e necesar sa imi procur un asfel de trata.?
Adev.1,3,4.As avea o intreb. cursurile SNG dureaza 1 an,sau eu citesc legea 567 neactualizata,pt. ca in art.21 spune ca durata cursurilor pt.cei cu studii superioare juridice este de 1 an ,iar pt. cei cu studii medii 2 ani.Multumesc pt. rasp.Inca ceva dupa terminarea studiilor si repartizarea pe post ,daca nu esti repartizat in loc. de domiciliu,primesti locuinta de la servici?
rali a scris:
As fi interesata de un tratat de drept procesual civil, insa dupa noul cod, As dori sa incerc la anul la INM. Credeti ca e necesar sa imi procur un asfel de trata.?
Eu am incercat la inm acu doi ani si am invatat doar dupa tratate....pt ca acolo grilele sunt concepute in asa fel incat nu iti sunt suficiente codurile...iar pentru bibliografie ti as recomanda sa mai astepti putin pana intra in vigoare ncpc....dar trebuie sa iti iei si niste carti de grile pt ca ajuta destul de mult...oricum spor ca se pare ca nu doar noi avem nevoie :)