avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
buna
sa inteleg ca ne suna acum de la sng sau csm pt a duce caracterizari sau ce?
cand incep sa ne sune?
cand incep cursurile si unde se tin la inm sau sng ?
Rali, te rog frum, cand intri, sa-mi spui si mie in ce consta proba practica in cazul concursurilor organizate direct pe post? As vrea sa ma inscriu la concursul organizat de Curtea de Apel Bucuresti si nu am nicio idee in ce consta proba eliminatorie. Va rog si pe ceilalti care aveti cunostinta despre aceasta sa-mi raspundeti, daca puteti. Multumesc.
mikaela8 a scris:

buna
sa inteleg ca ne suna acum de la sng sau csm pt a duce caracterizari sau ce?
cand incep sa ne sune?

Cursurile vor incepe pe 15 octombrie. raspunsul era pt cmd_ro :)
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2012
em_m28, utilizator
Aandreea_v a scris:

:)) :)) mira_mira a scris:

Buna, stie cineva in ce consta verificarea bunei reputatii? Vom fi contactati tel sau...ce trebuie sa facem?
Felicitari celor care au luat examenul!
Iar cei care au fost pe-aproape, fruntea sus, mai sunt si alte sanse. Sunt destul de multe examene pt cei cu studii superioare. Stiu ca nu e o consolare dar...totusi...mai sunt alte sanse.
Oricum, sunt peste 10 persoane care au luat la INM, asa ca dupa ce se vor retrage de pe lista, vor urca, logic, urmatorii de sub linie.

Cele doua intrebari ale mele erau adresate persoanelor care pot da un raspuns in cunostinta de cauza. Multumesc!:)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)