avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
caut coleg/colega de apartament- pt. detalii adresa de mail cipry85@yahoo.com
Multumesc pentru urari! Nici eu nu am vrut sa par artagoasa, probabil stressul de dinainte isi spune cuvantul. Am incercat doar sa dau deinteles ca deocamdata ceea ce pare a fi o certitudine nu reprezinta decat o posibilitate.
a fost cineva sunat de la CSM din cei care au luat examenul?sau aveti idee cand o vor face?
si mai am o nelamurire:cand incep cursurile?
multumesc anticipat pentru raspunsuri
Aandreea_v a scris:

Multumesc pentru urari! Nici eu nu am vrut sa par artagoasa, probabil stressul de dinainte isi spune cuvantul. Am incercat doar sa dau deinteles ca deocamdata ceea ce pare a fi o certitudine nu reprezinta decat o posibilitate.

Stiu cat de greu e examenul la INM. Felicitari ca ai reusit, imi dau seama cat de mult ai invatat, asa ca stressul si precautia sunt de inteles. Dar, sincer, nu cred ca vei avea pb la ultimele doua probe. In ceea ce priveste certitudinea-posibilitatea, ma gandeam ca cei af
lati sub linie au o sansa de a urca pe lista.
Asa ca...succes pe mai departe!
Buna tuturor

si eu sunt in primii 120 din lista si ma intereseaza cazare in Bucuresti. Eu sunt din Buzau si am vazut ca mai sunt cateva persoane din Buzau admise. M-ar interesa o camera intr-un apartament , deoarece se va muta cu mine si sotul. astept info la adresa de email diana.paraschiv83@yahoo.com
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2012
p_diana, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)