Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna
V-ati gasit deja chirie? Daca DA, spuneti-ne si noua cam in ce zona, cu ce pret etc( orice informatie care ne-ar fi de folos celor care inca nu am gasit).
Mersi
anca.patri a scris:
Buna
V-ati gasit deja chirie? Daca DA, spuneti-ne si noua cam in ce zona, cu ce pret etc( orice informatie care ne-ar fi de folos celor care inca nu am gasit).
Mersi
inca nu am gasit, dar iti pot da cateva informatii pe care le-am aflat si eu dupa ce am luat legatura cu niste persoane din Bucuresti. pretul unui apartament cu 2 camere, mai modest bineinteles, incepe de la 200 de euro in zone ca dristor, calea rahovei, si piata iancului. pretul unuui apartament cu 3 camere incepe in general de la 300 de euro, iar eu am gasit apartamente destul de dragute cu 3 camere, in aceleasi zone pe care le-am spus mai inainte, decomandate si care aveau un pret intre 300-330 de euro(ideal este sa mai gasesti cateva colege cu care sa imparti chiria). ideea este ca aceste apartamente se dau f repede, de la o zi la alta, asa ca trebuie sa ajungi in Bucuresti sa stai cateva zile acolo ca sa iti poti inchiria ceva sau daca ai pe cineva acolo care sa poata inchiria ceva pt tine este si mai bine. in general se plateste chiria in avans pe o luna+ o luna garantie+ comision la agentia imobiliara, daca il inchiriezi prin agentie.cam atat...