Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Aandreea_v a scris:
:)) :)) mira_mira a scris:
Buna, stie cineva in ce consta verificarea bunei reputatii? Vom fi contactati tel sau...ce trebuie sa facem?
Felicitari celor care au luat examenul!
Iar cei care au fost pe-aproape, fruntea sus, mai sunt si alte sanse. Sunt destul de multe examene pt cei cu studii superioare. Stiu ca nu e o consolare dar...totusi...mai sunt alte sanse.
Oricum, sunt peste 10 persoane care au luat la INM, asa ca dupa ce se vor retrage de pe lista, vor urca, logic, urmatorii de sub linie.
Cele doua intrebari ale mele erau adresate persoanelor care pot da un raspuns in cunostinta de cauza. Multumesc!:)
Rasul meu se referea la ceritudinea pe care o ai ca se vor retrage de pe lista cei admisi la INM. Cu alte cuvinte, desi mai exista proba interviului (destul de importanta), precum si testarea psihologica ( si aceea poate genera probleme), tu afirmi la modul cel mai sigur ca s evor elibera zece locuri. Ei bine, din zece locuri scade unul, adica pe al meu, ca eu pana nu ma vad admisa cu acte in regula la INM, nu cedez nimic nimanui...Nu dati sperante false, ca deocamdata nu s-a stabilit nimic. Iar daca voi fi admisa, voi posta pe forum, ca sa stie lumea din sursa sigura ca media de intrare la SNG a scazut!
[
Multumesc pt precizari! Eu nu am exprimat o certitudine, ci o deductie logica. Si nu e vorba de a-ti ceda locul de la SNG. Imi pare rau ca nu ai priceput mesajul meu.
Succes la interviu si la testarea psihologica ce poate genera probleme!