avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Multumesc frumos
em_m28 a scris:

anca.patri a scris:

Buna
V-ati gasit deja chirie? Daca DA, spuneti-ne si noua cam in ce zona, cu ce pret etc( orice informatie care ne-ar fi de folos celor care inca nu am gasit).
Mersi

inca nu am gasit, dar iti pot da cateva informatii pe care le-am aflat si eu dupa ce am luat legatura cu niste persoane din Bucuresti. pretul unui apartament cu 2 camere, mai modest bineinteles, incepe de la 200 de euro in zone ca dristor, calea rahovei, si piata iancului. pretul unuui apartament cu 3 camere incepe in general de la 300 de euro, iar eu am gasit apartamente destul de dragute cu 3 camere, in aceleasi zone pe care le-am spus mai inainte, decomandate si care aveau un pret intre 300-330 de euro(ideal este sa mai gasesti cateva colege cu care sa imparti chiria). ideea este ca aceste apartamente se dau f repede, de la o zi la alta, asa ca trebuie sa ajungi in Bucuresti sa stai cateva zile acolo ca sa iti poti inchiria ceva sau daca ai pe cineva acolo care sa poata inchiria ceva pt tine este si mai bine. in general se plateste chiria in avans pe o luna+ o luna garantie+ comision la agentia imobiliara, daca il inchiriezi prin agentie.cam atat...

Mersi mult de informatii!:thumbup:
La fel si pentru ''Ellah''
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2012
anca.patri, utilizator
Buna,
Este cineva din Bucuresti, dintre cei admisi, care a fost sunat de la curtea de apel?
Multumesc.
Am fost ieri la Curtea de Apel Bucuresti si mi-au spus ca inca nu au primit dosarele.Eu deja am luat recomandare de la facultate zilele acestea m-am gandit ca poate nu mai pot sa o obtin in timp util daca astept sa sune ei ,,,, oricum cred ca o sa inceapa sa sune saptamana viitoare
maddyy a scris:

Am fost ieri la Curtea de Apel Bucuresti si mi-au spus ca inca nu au primit dosarele.Eu deja am luat recomandare de la facultate zilele acestea m-am gandit ca poate nu mai pot sa o obtin in timp util daca astept sa sune ei ,,,, oricum cred ca o sa inceapa sa sune saptamana viitoare

Multumesc frumos pt raspuns! Asteptam sa sune, dar vazand ca nu suna, am facut tot felul de scenarii stupide:), mai ales ca suntem putini din Bucuresti. Acum m-am linistit.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)