avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
stie cineva in ce constau datele din evidenta operatia a organelor judiciare?????am inteles ca trebuie sa ti dea o negatie cv??????
ilinca003 a scris:

stie cineva in ce constau datele din evidenta operatia a organelor judiciare?????am inteles ca trebuie sa ti dea o negatie cv??????

Eu am sunat azi la curtea de apel bucuresti si dna de acolo mi-a zis sa merg la inspectoratul de politie ca stiu cei de acolo ce trebuie sa imi dea!voi merge si eu luni sa vad ce imi zic cei de la inspectorat
Referitor la datele din evidenta operativa a organelor judiciare: Va adresati inspectoratului de politie la serviciul cazier si evidenta operativa cu o cerere scrisa in acest sens. Ei va vor da un raspuns in scris cu privire la faptul ca nu sunteti in masura sa solicitati astfel de date, ele avand un caracter secret si doar institutia interesata poate sa solicite astfel de date. Prin urmare, acel raspuns care vi se comunica de catre inspectorat il depuneti la dosar sau va prezentati cu el unde vi se cere. O zi buna
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2012
dandan11, utilizator
am inteles!multam!
ilinca003 a scris:

depui o cerere la organul de politie in a carui raza teritoriala ai domiciul iar ei iti elibereaza in cateva zile o adeverinta sau ceva de genul asta din care rezulta ca nu te afli in baza lor de date , ca nu esti cercetata penal etc.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)