avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
pai in final e cu admis respuns! dar vad k au pus prag! cei 6.5 respinsi.
depinde de fiecare curte! probabil 7 era nota minima sa fii admis...
Nu depinde de nicio curte. Potrivit dispozitiilor art. 12 alin. 2 din Hot. CSM nr. 185/2007 privind regulamentul de organizare si recrutare a grefierilor arhivari, registratori si a personalului conex, pentru a fi declarat admis la proba practica eliminatorie, candidatul trebuie sa obtina cel putin nota 7. La acesta proba nu se admit contestatii. Apoi, potrivit art. 17 din acelasi regulament, candidatul trebuie sa obtina media generala 7, dar nu mai putin de nota 5 la proba scrisa pentru verificarea cunostintelor teoretice. Exemplu: daca ai luat nota 5 la scris, ca sa fi admis, trebuie sa fi luat nota 9 la proba practica. Asa cum am mai spus printr-o postare anterioara, la examenele de incadrare direct pe post a grefierilor cu studii medii/superioare, proba practica are ca rezultat admis/respins, iar nota finala este rezultatul mediilor de la materiile CPC,CPP si OJ. Pentru a fi admis la acest concurs, candidatul trebuie sa ia minim 5 la fiecare proba, iar in final media 6 (exact ca si la bacalaureat).La medii egale, se iau in considerare notele de la urmatoarele materii, in aceasta ordine, CPP, CPC si OJ.(mai multe detalii in Hot. CSM 126/2007)
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
dandan11, utilizator
Buna....ne poate da cineva exemple de subiecte de la proba practica,a trecut cineva prin asa ceva? Vad ca totusi se resping si la proba asta....si mi-e un pic cam teama.....nu vreau sa invat bine,bine la cele scrise si sa fiu eliminata la proba practica..... Multumesc...
buna
stie careva cati bani se vireaza anul acesta?
si incepand de cand?din octombrie sau noiembrie?
multumesc
stie cineva cat timp trebuie sa ramanem in pe postul de grefier dupa ce am absolvit SNG? Am inteles ca s-a modificat legea 567 si ca nu trebuie sa ramanem mai mult de un an. Pe mine m-ar interesa in continuare sa sutin examenul de admitere la INM chiar daca am fost admisa la SNG...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)