Schimbam ceva cu ce?
Aceasta este marea intrebare...
Se poate revizui constitutia si sa se treaca la monarhie.Ramane de vazut insa ce se va vota in caz de referendum...
Apoi, daca vor exista noi proteste deoarece nu ne place monarhia se poate reveni la vechea forma de organizare...
Unchiul Sam nu pare sa il ajute pe Base acum...
Poporul poate decide prin referendum...insa greu de spus ce ar spune...la vot...
Macar de s-ar incerca.
Si mai exista o mare problema...
Sa vrea regele asa ceva...
Nu e vorba de ce doreste poporul.....stau de mai Bine de o saptamana in strada atatia oameni...este vorba de vointa politica...iar vointa politica pentru a face un referendum cu monarhia nu exista si cred ca este ultima problema la care se gandesc toti actorii politici .
Regele nu trebuie sa vrea! Este educat in acest sens! El este Regele tuturor Romanilor, nu trebuie sa accepte o misiune care deja si a asumat o de la nastere.
Pentru el ar fi o mare onoare sa il accepte poporul...
Nu cred ca s-a gandit ca ar avea sanse...dar poate ca a sperat...
Se pot gasi variante pentru a se face referendum si daca nu vor actorii politici.
Mie nu imi pasa de ce vor ei, insa problema este cu poporul ca nu stie ce vrea.
Vrea jos Basescu...si mai departe...ce se va intampla?
Sau, sa reformulez intrebarea, se va schimba ceva...?
Nu! Nu ar fi o mare onoare! Este gresit cred eu....pt Rege ar fi si este o datorie! Nu putem aplica mentalitatea noastra de oameni de pe zebra la o persoana care s a antrenat cu ghilimelele de rigoare de mic sa fie rege sa aiba un anumit comportament, atitudine, purtari, fel de a gandi!
Pai daca nema putirinta.....adica nema vointa politica pt referendum cine sa l organizeze? Noi, oamenii de pe zebra?!
Poporul vrea Paine, numai vrea circ....ca pe Vremea imparatilor romani! Si ar vrea pe cineva sus acolo in capul statului care sa le dea Painea cea de toate zilele si sa interzica circul din Parlament, Guvern si chiar si din strada!
omu' pare cam sigur pe el... mai e si bascalios ("Nu sunteţi pe la vreo manifestaţie, undeva?"- jurnalistilor)
daca organizeaza basescu un astfel de referendum, "organizeaza" el bine, cum stie el, cu blaga (prin "asumarea raspunderii":)) )...
ciudat e ca acum se injura si goneste unu' care, normal, nici nu mai trebuia sa existe (decat ca istorie)...
... incurcata treaba.