avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... fisa postului a unui functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

fisa postului a unui functionar public

BUNA ZIUA , SUNT ANGAJATA LA O PRIMARIE CA REFERENT , CLASA III , GRAD PROFESIONAL ASISTENT , VA ROG SA-MI RASPUNDETI DACA SE POATE FACE SHIMBAREA LA UN ALT COMPARTIMENT CU ACORDUL CONSILIERILOR LOCALI
NU INTERVINE MODIFICAREA UNILATERALA A RAPORTULUI DE MUNCA

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 2 Ianuarie 2013
BUNA SEARA
A AVUT LOC SEDINTA DE CONSILIU LOCAL , MAJORITATEA AU FOST DE ACORD CU ACEASTA SCHIMBARE , IAR ACUM URMEAZA DIN CATE CUNOSC SA TRIMITA DISPOZITIA LA INSTITUTIA PREFECTULUI PT VIZA .
AU MOTIVAT IN EXPUNEREA DE MOTIVE CA E VOLUM MARE DE MUNCA LA COMP. FINANCIAR CONTABIL SI MAI AU NEVOIE DE UN AGENT FISCAL , IN TOTAL AR FI PATRU DACA LE SEMNEZ ACTELE .
GRESEALA MEA ESTE CA NU AM DEPUS LA PRIMARIE ADEVERINTA DE LICENTA SI A MOTIVAT IN SEDINTA CA AM STUDII LICEALE . LA DOSARUL CU CERERILE PT CONCEDIU DE STUDII AVEAM ADEVERINTA , STUDENTA ANUL III, SPECIALIZ. ASISTENTA SOCIALA , MI-AM LUAT CONCEDIU PT SUSTINEREA LICENTEI .
LUNI VREAU SA DEPUN ADEVERINTA SI SA FAC CERERE DE PROMOVARE IN CLASA , AM NEGLIJAT PANA ACUM DEOARECE MI-A LUAT CALCULATORUL DE SERVICIU CU CARE IMI EXECUTAM ATRIBUTIILE , VA DATI SEAMA DACA A FACUT ASA CEVA , CREDETI CA IMI ACCEPTA SA PARTICIP LA PROMOVARE IN CLASA
DIN AUGUST IMI IAU IN FIECARE ZI CALCULATORUL DE ACASA PTR A-MI FACE SERVICIUL .
SA REVIN LA ACTUALA PROBLEMA - AS VREA SA ACTIONEZ IN INSTANTA , CE PARERE AVETI
SAU SA MERG LA ANFP
faceti rost de o copie a hotararii de consiliu local si trimiteti-mi pe mail. :)
CE CREDETI CA TB SA FAC , DACA NU SEMNEZ VOI FI ELIBERATA DIN FUNCTIE
Extraordinar, la asistenta sociala nu e nevoie de personal? Si cum se descurca o singura persoana cu toate tipurile de dosare, alocatie, ajutor social, handicap, etc.? Peste 1 an vor reinfiinta postul. Din moment ce majoritatea consilierilor au fost de acord, cred ca si prefectura va semna in favoarea desfiintarii. Pana la urma reorganizarea institutiei este o atributie a primarului si se face cu acordul Consiliului local si nu de catre prefectura. Eu zic ca e mai bine sa acceptati pentru moment postul, sa va depuneti actele de absolvire a facultatii, iar in momentul in care vor reinfiinta postul sa participati din nou la concurs. Nu disperati. Cu timpul se mai pot schimba lucrurile si in favoarea dvs.
ce sa semneze prefectura??? :-/
consiliul local "semneaza" ca sa nu zic " hotaraste reorganizarea", la propunerea primarului ( art.36 alin. (2) lit. a) si alin. (3) lit.b) din legea nr.215/2001)
@ rovana> dvs. ce vi s-a dat sa semnati?
parerea mea este sa faceti asa : plangere prealabila, actiune judecatoreasca pentru suspendarea actului, pana la solutionarea cauzei pe fond. si actiune judecatoreasca pentru anularea actului. asta, daca sunt motive.... insa fara documente, numai pe povestile dvs de aici, nu ne putem da o parere individualizata. :)

Alte discuții în legătură

Mutare definitiva adinutza.2008 adinutza.2008 Pentru mutarea definitiva a unui functionar public in cadrul unui alt compartiment din cadrul aceleiasi institutii publice este necesara, in primul rand, ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public sonia1978 sonia1978 Sunt functionar public - consilier superior - intr-o primarie de municipiu. Doresc sa trec in cadrul altui compartiment, in care sunt libere doua posturi de ... (vezi toată discuția)
Mutare definitiva a functionarului public in cadrul altui compartiment adinutza.2008 adinutza.2008 Cum procedez in cazul mutarii definitive a unui functionar public, in cadrul unui alt compartiment din aceeasi unitate? Este necesar avizul ANFP-ului? (vezi toată discuția)