avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... fisa postului a unui functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

fisa postului a unui functionar public

BUNA ZIUA , SUNT ANGAJATA LA O PRIMARIE CA REFERENT , CLASA III , GRAD PROFESIONAL ASISTENT , VA ROG SA-MI RASPUNDETI DACA SE POATE FACE SHIMBAREA LA UN ALT COMPARTIMENT CU ACORDUL CONSILIERILOR LOCALI
NU INTERVINE MODIFICAREA UNILATERALA A RAPORTULUI DE MUNCA

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 2 Ianuarie 2013
va contrazic.
nu va poate muta mai mult de 6 luni intr-un an . mutarea definitiva se face cu acordul functionarului public.
CUM POT SA VAD PROIECTUL , SA-L CER DE LA SECRETARA
DACA NU AU AVIZUL DE LA ANFP , SE POATE FACE SCHIMBAREA
AST RASPUNS
aprobarea hotararii de consiliu se face dupa obtinerea avizului ANFP. daca au avizul atunci au cadru legal sa inainteze spre aprobare. daca au aprobat deja prin hotarare de consiliu reorganizarea activitatii, vedeti ca nu e mutare, e numire in noua functie publica, ori punere la dipozitie a unei functii publice vacante corespunzatoare, potrivit 99 alin.(5) din L188, in perioada de preaviz. in acest caz, daca nu va exprimati acordul urmeaza sa fiti eliberata.
daca e numire in noua functie publica potrivit art.100, atunci nu exista exprimare de acord. pur si simplu vi se emite actul administrativ.
nu are nici o legatura cu mutarea. postul dvs pe care il aveti acum se desfiinteaza(nu va mai exista)...cel putin un an de la desfiintare.
Da, puteti sa vorbiti cu secretara, daca nu rugati unul dintre consilierii locali sa va dea materialele pentru sedinta, intrucat acestia trebuie sa-l primeasca cu 5 zile inainte de data stabilita a se tine sedinta. Puteti si dvs. sa participati la sedinta si sa va expuneti situatia in plen. Succes!
DACA NU AU AVIZUL DE LA ANFP

Alte discuții în legătură

Mutare definitiva adinutza.2008 adinutza.2008 Pentru mutarea definitiva a unui functionar public in cadrul unui alt compartiment din cadrul aceleiasi institutii publice este necesara, in primul rand, ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public sonia1978 sonia1978 Sunt functionar public - consilier superior - intr-o primarie de municipiu. Doresc sa trec in cadrul altui compartiment, in care sunt libere doua posturi de ... (vezi toată discuția)
Mutare definitiva a functionarului public in cadrul altui compartiment adinutza.2008 adinutza.2008 Cum procedez in cazul mutarii definitive a unui functionar public, in cadrul unui alt compartiment din aceeasi unitate? Este necesar avizul ANFP-ului? (vezi toată discuția)