De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Un scoțian comandă la restaurant un șnițel. Gândindu-se să oprească jumătate de șnițel pentru cină, îi spune chelnerului:
- Te rog, să-mi împachetezi bucata asta. Am s-o duc acasă pisicuței mele ! După puțin timp, ospătarul se întoarce cu pachețelul.
- Cred că pisicuța dumneavoastră va fi foarte fericită, domnule. Am pus lângă șnițel și un șoarece mort !
O tipă se întâlnește cu prietena ei, care plimba un copil în cărucior.
- Uauuu ce copil frumos ! Și ce bine seamănă cu soțul tău !
- Vorbești serios ? Că ăsta-i copilul vecinei mele.
M-a sunat soacră-mea aseară, panicată din cale-afară:
- Ginere dragă, nu știu ce să fac, a căzut curentul și din bucătărie vine un miros puternic de gaz !
- Calmează-te, aprinde o lumânare și intră în bucătărie, hai că stau la telefon… :tooth:
- John, mâine va veni în vizită soacră mea. Uite, aici este listă completă cu mâncărurile ei preferate.
- Am înțeles, Sir, răspunde valetul.
- John, dacă un singur fel de mâncare din lista aia, apare pe masă, vei deveni șomer !
Doctore, am nevoie de un preparat eficient pentru slăbit !
- Nici o problemă. Vă prescriu cărbune.
- În praf sau în pastile ?
- În saci. O să descărcați vagoane.
Două colege de liceu se reîntâlnesc după 25 de ani:
- Vai, dragă, porți ochelari ?! Dar să știi că-ți șade bine cu ei. În plus, îți ascund ridurile din jurul ochilor...
- Și unde mai pui că mă ajută să le vad mult mai bine pe ale tale !
- Tu unde te-ai născut ?
- La spital.
- Dar ce ai avut ?
Ar putea fi decretate ca niste legi...dar nu ale lui Murphy.
*Am îmbătranit fratilor !?... Sunetele pe care le percepeam înainte, în timp ce ne iubeam, le facem acum când ne dam jos din pat. :((
*Culmea casniciei: la a treia nevasta sa ai aceeasi amanta...
*Planurile care nu corespund posibilitatilor tale financiare, intelectuale şi fizice, se numesc vise. :-/
*Când Dumnezeu a creat cãsãtoria, i-a promis femeii, cã va gãsi un bãrbat ideal, în orice colt al Pãmântului. Dupã aceea, Dumnezeu a fãcut Pãmântul… rotund.
*Draga Mos Craciun, acum, ca nu mai ai nevoie de ea, poti sa-mi dai mie lista cu fetele rele ?
*Cum arată diavolul ? Câteodată atât de bine, încât îl ceri de nevasta.
*Ce este impotenta ? Fenomenul care apare cand forta de atractie a pamantului este mai mare decat forta de atractie a femeii.
*Matrimoniale. Femeie frumoasa fără obiceiuri proaste: nu fumez, nu consum alcool, nu lucrez...
*Aveam tot ce si-ar dori un bărbat... un apartament splendid, o masină sport, motocicletă, o femeie care mă iubea cu toată fiinta ei... acum, s-au dus toate. A aflat nevastă-mea. :sorry:
*Bărbatul vaneaza femeia, până când ea îl prinde.
*Ma intreb, noi, astia mai lenesi... mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
*Pe internet este ca si la Costinesti: toti barbatii sunt burlaci !
*Daca vreti sa aflati defectele unei femei, laudati-o in fata prietenelor !
*Daca ti se pare ca patria ta te ignora, incearca, macar odata, sa nu platesti taxele...
*Ca trece tineretea, nu-i mare scofala... Problema e ca trece si batranetea.
*Casatoria – singurul joc de noroc binecuvantat de biserica !
*Daca este a patra zi la rand cand n-ai chef de munca, inseamna ca maine este vineri.
Dacă băiatul cu care ai ieşit la prima întâlnire a memorat culoarea ochilor tăi, înseamnă că ai sânii prea mici !
*Sa nu faci nimic e tare greu ... Nu stii cand trebuie sa te opresti !
*Bărbaţii care zic că locul femeii e la bucătărie pur şi simplu nu ştiu ce să facă cu ea în dormitor !
*Beţi suc de fructe ! Sucul de fructe înseamnă energie. Energia înseamnă sport. Sportul înseamnă putere. Puterea înseamnă bani. Banii înseamnă femei. Femeia înseamnă necazuri... Mai bine beţi apă. #-o
*A te mărita cu un bărbat divorţat este o datorie ecologică. Într-o lume în care sunt mai multe femei decât bărbaţi, bărbaţii trebuiesc neapărat folosiţi de mai multe ori...
*Nu lua viata prea in serios ! Oricum, nu scapi teafar din ea. :))
*Nu faceti aceeasi greseala de doua ori, sunt atat de multe greseli noi de facut !
- Câinele dv. mi-a muşcat soacra !
- ªi ce pretentii aveţi ?
- ªtiţi, dacă se poate, aş dori să-l cumpăr !
- Cum se numeşte nevasta taurului ?
- Taurul nu are nevastă, numai boii au.
Un naufragiat cu un picior de lemn ajunge pe o insulă populată de canibali. Capturat şi dus în faţa căpeteniei de trib, acesta este întrebat:
- Cine te-a mai gustat înaintea mea ?
Fetele încep dieta în trei cazuri:
1. S-a despărţit de prieten.
2. Are un nou prieten.
3. Luni.
Cum să nimereşti în rai când 5 din cele 7 păcate de moarte sunt hobby ?
Majoritatea bărbaţilor care cred că femininul NU înseamnă DA sunt acum la răcoare !
- Vă temeţi de criza financiară ?
- După 30 de ani de căsnicie, nu mă mai tem de nimic !
- Căsătoreşte-te cu mine. Vei trăi ca în Rai !
- Goală şi desculţă ?
Pentru a te îmbăta criţă, ai nevoie de o bere... Nu mai ştiu exact, a 15-a sau a 16-a... #-o
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)