avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală satanism
Discuție deschisă în Cultură generală

satanism

Intrucat @ teufelssohn a expus sub titlul Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra pozitia sa laudatoare despre satanism cred ,ca ar fi benefic , sa dezbatem aceasta temnatica mai pe larg . Oare Biblia este ceva de condamnat ," Dumenezeu este mort" , iar satanismul ar reprezenta necesitatea noastra cotidiana ?
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:22, 11 Noiembrie 2018
Etichetele vor avea temei moral daca si numai daca vor fi o descriere rezonabil de fidel a moralitatii continutului. Etichetele folosite de oameni sunt adeseori imorale "tigan imputit", "jidan lacom", "budos bozgor" sunt doar cateva exemple. Abstractiunea numita de mine "eticheta" nu arata despre continut nimic altceva decat modul cum este privit continutul de ceilalti, de cei din afara. Nu arata deloc CE este acel continut.
u.b.i.k. a scris:

. M-a convins insa argumentul cu absenta luminii caruia cei ce se plimba pe fata pamantului ii spun intuneric.
Apropos! Demonul lui Maxwell e chiar demon? Ce energie foloseste el ca sa se joace cu moleculele ?

@u.b.i.k., asta nu mai tine de logica elementara :)

Dar, doriti cumva sa sugerati ca nu este eficient sa incerci sa stabilesti/restabilesti echilibrul (entropie redusa sau nula), ci mai degraba sa stapanesti dezordinea, „ordonand” entropia, pe principiul dialecticii dezvoltarii?

In alta ordine de idei , pare-se ca principala critica adusa teoriei demonului lui Maxwell este faptul ca acea „particula inteligenta imaginara” ar trebui sa consume energie pentru a-si indeplini rolul de „usher”/paznic. Iar daca ar fi un demon adevarat, fiinta a lipsei luminii, nu ar avea acea energie proprie...
Daca ar fi in continuare sa credem ce spunea Einstein "imaginarul este mai important decat realul..."

Ah, si apropo de etichete, cred ca nu au importanta pentru "cainele care stie de ce rasa e". Maidanezii vor continua sa latre la el, iar el isi va face ritualul impertubabil. Este totusi o opinie a unei nespecialiste in caini :blush2:
Este foarte interesant , ca cei care ma / ne contrazic , de regula "omita" sa reactioneze asupra argumentariilor expuse . Nu exista nici o parere cu privire la identitatea sediului Parlamentului European cu Turnul Babel , cum nici un considerent cu privire la propagarea teoriilor sataniste de catre masonerie .
In Apocalipsa 17/5-6 putem citi despre o femeie , care pe frunte are scris numele tainic : Babilonul cel mare (Babilon = Turnul Babel ) , mama desfranatelor si a uraciunilor pamantului , o femeie beata de sangele sfantilor si de sangele mucenicilor lui Iisus .
Valery Giscard D`Estaing - presedintele Frantei intre 1974-1981 , mason , membru Bilderberg ,presedintele Conventiei Europene ,colaborator cu Henry Kissinger in Trilateral Comission - a redactat textul tratatului constitutional al Uniunii Europene , ca " masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in partidele de dreapta " si exercita influenta masiva in lumea comunicatiilor si in special in educatie , justitie si fortele armate ."
Calea sigura pentru acapararea puterii mondiale .
handsu a scris:

Este foarte interesant , ca cei care ma / ne contrazic , de regula "omita" sa reactioneze asupra argumentariilor expuse . Nu exista nici o parere cu privire la identitatea sediului Parlamentului European cu Turnul Babel , cum nici un considerent cu privire la propagarea teoriilor sataniste de catre masonerie .

Poate pentru ca astfel de "probleme" nu au solutie deoarece nu poti sa combati o afirmatie de genul: identitatea sediului Parlamentului European cu Turnul Babel; handsu = 666 etc.
Parerea mea
@Handsu, subscriu si eu la parerea emisa de @u.b.i.k., avand in vedere caracterul subiectiv al alegatiei. Dupa unele pareri, copilul meu seamana cu mine, dupa altele, cu tatal lui... Ceea ce este cert pentru mine este faptul ca eu sunt mama lui, iar tatal cu care se asamana sau nu este tatal lui. Pentru altii este cert doar faptul ca eu sunt mama lui, conform certificatului de nastere si foii de externare din spital. "Fact vs. opinion. "
In schimb, chiar mi-as dori raspunsuri pertinente la intrebarile factuale din posturile anterioare care au ramas fara raspuns...

Alte discuții în legătură

Diferenta intre "a avea" o religie si "a nu avea" trope_doi trope_doi M-am gandit la acest subiect citind status-ul utilizatoarei [b]gi_jane2[/b] (pentru care am tot respectul) din 23 Septembrie a.c.: [i]Daca oamenii sunt atat de ... (vezi toată discuția)
Ce s-ar fi intamplat daca hristos nu ar mai fi inviat ?! Costinel Burca Costinel Burca Credeti ca Biserica ar fi falimentat ?! Indraznesc sa sper ca topicul asta nu va fi inchis ! :sorry: (vezi toată discuția)
Despre biblie handsu handsu Bibilia contine interdictii si recomandari , care nu mai pot fi valabile pentru omul zilelor noastre ? (vezi toată discuția)