Nu am facut niciodată calcule.de acest fel.
Exista insa o aplicație care arata în timp.real cati se nasc si cati mor in fiecare secunda deoarece totul.este la.secunda.
Cert este faptul ca, fara sa se vaccineze cei care ar trebui sa decedeze in următorii 5 ani vor muri ori infectati de COVID-19 ori ulterior nu peste mult timp dupa ce se vindeca.
De aceea, sunt de parere ca degeaba a zis doamna dr. oftalmolog Monica Pop ca cei care se vor vaccina vor muri de leucemie peste 3 ani intrucat unii nu vor apuca 3 ani fara vaccin.Ma refer la cei cu risc ridicat de deces, cu diabet, etc.
Nu cred ca s-ar ajunge la leucemie dar daca am inteles eu bine i-a spus un doctor din SUA acest lucru, in sensul ca exista acest risc..Asta nu scrie aici.
[ link extern ]
OMS vad ca nu mai recomanda tratamentul cu Remdesivir.
M-a surprins aceasta luare de poziție de catre OMS pentru ca a dat totuși rezultate si este folosit și de prof. Streinu Cercel.
[ link extern ]
Sunt curios ce vor face medicii.
Mai stiti cand va spuneam ca va trebui apelat la studenții de la medicina?
Iata ca si tarile din vest fac acest lucru.
[ link extern ]
Si România urmeaza a proceda asa.
Studentii din ultimii doi ani terminali de la.medicină vor face fata cu brio dupa parerea mea.
Este nevoie de suflu nou si de oameni odihniti si dornici sa faca treabă.
In plus, fiind tineri nici nu exista risc ridicat sa decedeze daca se infecteaza ceea ce este foarte important pentru ca fentam virusul asa.