Puteau sa lipeasca pe asfalt benzi galbene prin care sa indice zona de purtarea a mastii in mod obligatoriu si sa aplice amenzi in acele zone.
Eu am cam observat ca se încearcă o vanare a oamenilor pentru obtinere de amenzi.
Nu ajuta cu nimic asa ceva daca oamenii sunt insolvabili.
Ma mai deranjează și faptul ca statul nu a făcut niciun efort pentru a se purta masti in spatii inchise iar acum cer purtarea mastii in.spatii deschise.
Era foarte important acel moment pentru ca virusul sa nu avanseze atat de tare și sa avem ceea ce este astazi.
Oare au vrut sa se ajunga la purtarea mastii pe stradă?
Nu prea are logica daca o gândim strict logic.
De ce sa se fi vrut asa ceva?
Cert este un lucru, se insista in mod deosebit a se purta masca pe stradă.
Este ceva care scapa oricarei logici normale.
Sa lași ceva sa se întâmple ca sa extinzi de fapt restrictiile pentru ca purtarea mastii pe strada este o.extindere evidenta a purtarii măștii in spatii inchise timp.de 10 minute sau o ora daca ești la.supermarket, in timp ce purtarea mastii pe stradă constituie ceva care duce la.purtarea mastii peste tot.
BX, spunea de botnite.
Daca e vorba de purtarea măștii in permanenta cam putem vorbi de botnite.
Eu ma intreb ce face acum avocata poporului ca pare amuțita.
Când nu trebuia sa intervină a intervenit și acum când putea interveni e dispărută in misiune...
Tribunalul administrativ de la Strasbourg a hotărât ca mastile purtate pe strada incalca dispozițiile prevazute de art..8 din Conventia Europeană a drepturilor omului.
Ma întreb de ce este dispărută in misiune avocata poporului mai ales ca purtarea mastii pe strada nici nu ajută la.un mod.dovedit pe baza de rezultate in nicio țară, nu numai în România.
Daca masura s-ar fi dovesit utila as fi inteles sa nu intervină pentru ca era ceva normal după parerea mea, dar, asa...ma intreb de ce este dispărută in misiune.
[ link extern ] /
OMS susține contrariul dar fără niciun fundament probatoriu:
[ link extern ]