CHKa - nu neaaprat e mai bine cu o lege decat fara. Rezultatele unei legi proaste pot fi mai proaste decat daca ar lipsi.
latka - nu eu schimb subiectul, eu am venit cu argumente. Argumentele "politicului" si sutinatorilor lispesc cu desavarsire.
Daca nimeni nu stie a priori care sunt cele mai bune metode de aplicat, ar fi bine sa nu actioneze impulsiv.
Prioritizarea de care vorbiti nu a existat. S-au testat sparanghelistii, capsunarii, macaronarii. Mai nou aia care pleaca in Grecia la stat la soare. Era asa de important sa plece aia pe plantatie sau la stat la soare ? Era mai important sa fie testati ei decat cei in real pericol ?
Testarile trebuie facute pe tinte specifice, stabilite foarte clar, nu in functie de interes personal.
Metodologia e vai de mama ei, ca si rezultatele. Vedeti cazul CFR Cluj:
[ link extern ]
23 de falsi pozitivi, ca sa se umfle statisticile. I-au prins cu "ea" in sac.
Forul stiintific decizional ar trebui sa fie format din cei din domeniu si din cei care au fost in prima linie.
Ca veni vorba, medicii din prima linie din SUA au iesit la protest si au spus multe, inclusiv despre hidroxoclorochina si pacaleala remdesivir. Ei au confirmat ce a confirmat si Didier Raoult in Franta. Au tratat cu mare succes cu hidroxoclorochina.
Link-ul dvs. dovedeste exact ca legea este una dictatoriala. Cum adica sa dau in judecata ca sa imi mentin libertatea ? Nici in Iran sau Coreea de Nord nu-i asa.
CLAUDIU LASCOSCHI, nu as masura dupa blandetea masurilor ci dupa eficienta lor. Sunt chestiuni diferite. Masurile pot fi blande si eficiente, blande si ineficiente, aspre eficiente si aspre ineficiente.
Foarte de acord ca trebuie un just echilibru între carantinare, izolare si respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului. Dar asta inseamna sa ai un guvern competent, nu unul venit la muscat din ciolan.