avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
latka, in cap de lista il pun pe Didier Raoult, spre exemplu. Apoi inca cativa zeci de prin toate tarile. Competenta lor este incontestabila.
De ce nu au dat lege ca privatii sa suporte statul si sa testeze ce si unde trebuie cu prioritate ?
Vedeti, aici avem proasta conducere - lipsa masuri eficiente, incompetenta pe fata.

Daca la hidroxiclorochina nu e siguranta, la remdesivir ce e ? E evident ca face pagube mari. Marturiile celor care au folosit exista !

Constitutia din Romania pune pe primul loc dreptul la viata, corect, asadar de ce sa interneze fortat pe cineva care e doar "suspect" in mijlocul unor focare unde pericolul este evident ?

CHKa, daca in cazul CFR Cluj o dam in conspiratii ca i-a sabotat Dinamo sau stiu eu cine n-o sa placa asta altor utilizatori aici...sau poate da, ca acum ii favorizeaza.

Daca tratamentul confirmat de doctorii care l-au folosit ca e foarte bun functioneaza, de ce sa mergi pe ceva mai scup si efecte negative dovedite ? Doar ca sa asculti de ordin ?

CLAUDIU LASCOSCHI, de acord, ar trebui serios investigat ce s-a intamplat acolo.

Efectul dezastrului de astazi NU este datorat deciziei CCR, ci datorat incompetentilor care nu au fost in stare sa formuleze o lege constitutionala, "legala".

BX a scris:

latka, in cap de lista il pun pe Didier Raoult, spre exemplu. Apoi inca cativa zeci de prin toate tarile. Competenta lor este incontestabila.

Nu este incontestabila, unde ati descoperit incontestabilitatea asta ? Rezulta de undeva ? In stiinta e foarte greu sa spui asa ceva, in Covid-19 este chiar aiurea. Este cunoscut doar pentru faptul ca promoveaza hidroxiclorochina .

De ce nu au dat lege ca privatii sa suporte statul si sa testeze ce si unde trebuie cu prioritate ?

Pentru ca nu au cum, nu suntem in comunism. Nationalizam companii private ?

Vedeti, aici avem proasta conducere - lipsa masuri eficiente, incompetenta pe fata.

Vedeti, aici nu avem asa ceva, pentru ca suntemi ntr-un stat democratic, nu in China, sau Rusia. Pentru multa competenta pe fata, apelati la PSD_ALDE_ProRomania_UDMR. Ei au dat legile in parlament.

Daca la hidroxiclorochina nu e siguranta, la remdesivir ce e ? E evident ca face pagube mari. Marturiile celor care au folosit exista !

Ce tot trageti cu hidroxiclorochina si Remdesivir, am afirmat eu ca Remdesivir este tratamentul unic si infailibil pentru Covid-19 ? Nu stiu ce tot insistati in prostia asta, nu sunt fan Remdesivir.

Constitutia din Romania pune pe primul loc dreptul la viata, corect, asadar de ce sa interneze fortat pe cineva care e doar "suspect" in mijlocul unor focare unde pericolul este evident ?

Nu interneaza pe nimeni "suspect", ci doar testat pozitiv asimptomatic, sau care are simptome grave, similare celor ce caracterizeaza agentul patogen si nu mai mult de 48 de ore. Nu ati citit legea.

Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2020
latka, utilizator
Vai, saracele companii care vin si primesc totul gratis pentru cateva locuri de prestat sclavie... ati ajuns sa va plangeti de asta ? Saracesc din cateva teste ? Dau faliment tocmai cei ce fac profit pe seama nestiintei altora ? A, am uitat, companiile trebuie sa stoarca fiecare leu, corect. Deci saracesc si de la o coala A4 in minus.

Nu punem companiile la treaba, dar arestam oamenii, nu ? Foarte "echilibrat" si "echitabil".
Nu trebuie nationalizare, trebuie prioritizare in situatie de urgenta. In cam orice tara, mai ales SUA, in caz de urgenta se poate face orice, inclusiv munca silnica, nu conteaza ca esti persoana fizica sau companie. E "legal". Si noi fiind colonie SUA, se poate tot asa.

Nu mai denaturati discutia. Legea aia e tot ilegala. Astept decizie CCR. Limita trebuie sa fie 24h, 48 e ilegal daca tot ati adus vorba. Testul e contestabil datorita preciziei. (Re)cititi dvs Constitutia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg de ce nu va mutati mai la est, la vecinii nostri care fac ceea ce ziceti,. Lasati-ne pe noi, cei prosti, sa traim sclavi si colonie SUA, sau UE. Noua ne place.

Povestiti-le cum e cu 24h vs 48h, acolo e simplu, nu e nevoie de CCR, de constitutie, de nimicuri. Va rezolva iubitul si vrednicul lor conducator.
Dumnezeule-mare , cum ati concluzionat ca eu as banui vreun complot ? Eu am zis ca poate s-au testat in vreun laborator obscur, nimic altceva. Nu ma pricep la fotbal, cu atat mai putin la rivalitatile dintre echipe . Oricum , ar trebui cercetat ce s-a putut intampla . Sa nu va framantati , nu este remdesivir in tara , s-au primit un numar mic de doze gratuit si numai ca tratament de compasiune , asa se numeste , un soi de tratament de ultima-instanta . Cei care au primit nu reactionasera la hidroxiclorochina, la noi aceasta s-a administrat in primul-rand . In legatura cu companiile , cum sa le pui sa testeze pe banii lor? Isi testeaza angajatii daca vor , nu pot fi obligati . Si asa protesteaza destui , chiar dvs. intrebati intr-un alt post daca e legal si cum sa-i convingeti pe oameni sa accepte....Dvs. luati in considerare numai companiile mari , uitati ca IMM-urile au cei mai multi angajati , de unde sa suporte testarea a 15-20 angajati cand sunt pe buza prapastiei ? Un mic resturant, o mica brutarie....Pai la noi , in caz de urgenta , cum spuneti , nu ne-a pus nimeni la munca silnica, doar sa purtam masca si - daca e cazul si suntem pozitivi - sa stam izolati pana avem test negativ , si uite ce dandana a iesit .... Iar acea coala A4 , poate ca nu a saracit pe nimeni , dar era coala lor....Inca ceva , de ce 24 h e legal si 48 nu? Fara gluma , nu pricep , probabil imi scapa ceva ...Legea nu o va ataca nici Av. Pop . la curte , si nici CCR nu ar declara-o neconstitutionala , ca nu-ti faci de ras familia, nici cand ar merita...
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2020
CHKa, utilizator

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)