BX a scris:
latka, in cap de lista il pun pe Didier Raoult, spre exemplu. Apoi inca cativa zeci de prin toate tarile. Competenta lor este incontestabila.
Nu este incontestabila, unde ati descoperit incontestabilitatea asta ? Rezulta de undeva ? In stiinta e foarte greu sa spui asa ceva, in Covid-19 este chiar aiurea. Este cunoscut doar pentru faptul ca promoveaza hidroxiclorochina .
De ce nu au dat lege ca privatii sa suporte statul si sa testeze ce si unde trebuie cu prioritate ?
Pentru ca nu au cum, nu suntem in comunism. Nationalizam companii private ?
Vedeti, aici avem proasta conducere - lipsa masuri eficiente, incompetenta pe fata.
Vedeti, aici nu avem asa ceva, pentru ca suntemi ntr-un stat democratic, nu in China, sau Rusia. Pentru multa competenta pe fata, apelati la PSD_ALDE_ProRomania_UDMR. Ei au dat legile in parlament.
Daca la hidroxiclorochina nu e siguranta, la remdesivir ce e ? E evident ca face pagube mari. Marturiile celor care au folosit exista !
Ce tot trageti cu hidroxiclorochina si Remdesivir, am afirmat eu ca Remdesivir este tratamentul unic si infailibil pentru Covid-19 ? Nu stiu ce tot insistati in prostia asta, nu sunt fan Remdesivir.
Constitutia din Romania pune pe primul loc dreptul la viata, corect, asadar de ce sa interneze fortat pe cineva care e doar "suspect" in mijlocul unor focare unde pericolul este evident ?
Nu interneaza pe nimeni "suspect", ci doar testat pozitiv asimptomatic, sau care are simptome grave, similare celor ce caracterizeaza agentul patogen si nu mai mult de 48 de ore. Nu ati citit legea.