In timp ce CCR se grabea sa judece exceptia de neconstitutionalitate invocata de avocatului poporului, parlamentul taia frunza la caini.
Ei sunt si invatati sa procedeze in acest mod...
Macar daca mancau cainii frunze...
PSD am inteles ca vrea sa stie strategia guvernului impotriva noului coronavirus si a convocat guvernul.
Oare PSD are vreo idee?
Iata de ce este foarte periculos noul coronavirus si din ce motiv este ca si o bomba cu efect intarziat.Virusul se aduce in familie de un membru tanar al acesteia.Este exact cea mai mare problema pe care eu am semnalat-o de pe la inceputul lunii martie.De aceea si era indicat sa se testeze macar un membru de familie la un anumit moment dat.Acum cred ca este inutil.
[ link extern ]
Iata ce spune Olaroiu, fostul antrenor al echipei de fotbal Steaua Bucuresti despre cum au castigat chinezii lupta cu noul coronavirus:
[ link extern ]
La acest link imi pare sa gasim un pas mare in fata Covid-19 facut de cercetatorii americani:
[ link extern ]
,, O echipă de cercetători din Statele Unite a anunţat vineri descoperirea unei enzime care ajută coronavirusul să pătrundă în celulele corpului uman, permiţând dezvoltarea infecţiei, relatează UPI, citată de Agerpres.
Numită proteină non-structurală 16, sau nsp16, această enzimă este produsă de noul coronavirus şi acţionează ca un „camuflaj”, păcălind celulele umane să creadă că virusul este o „parte a propriului său cod şi nu străin”, au explicat oamenii de ştiinţă într-un articol publicat vineri în jurnalul Nature Communications.
Cercetătorii speră că această enzimă va deveni ţinta medicamentelor antivirale concepute pentru vindecarea COVID-19, boala provocată de noul coronavirus. ”
Cu alte cuvinte, daca nu gresesc, Covid 19 va putea primi o lovitura deosebit de serioasa in aceste conditii.
Mai exista insa totusi o problema.
Pe de alta parte, noul coronavirus produce si furtuna de citokine.
Adica induce in eroare sistemul imunitar si in alt mod producand aceasta furtuna de citokine care duce la decesul persoanei.
Trebuie corelate cele doua pozitii antagonice de pe care ataca noul coronavirus, pentru ca ataca din doua parti daca am observat eu bine.
Eu sunt in general atent la strategia de actiune a virusului si nu la cifre.O viteza mult prea mare de contagiune a unui virus imi naste semne de intrebare mai ales ca parea ca ataca si fara sa se vada.A se vedea asimptomaticii...care erau o arma biologica silentioasa si care pentru mine era o veriga lipsa in luna ianuarie.
De aceea am fost foarte atent la traseul noului coronavirus.
Nu cred ca exista un virus natural de la mama natura care sa actioneze in acest mod.
Pare sa fie un virus care sa aiba o strategie de atac si caruia sa nu ii pese cat traieste.Pare un fel de kamikaze, ceea ce este nefiresc pentru orice organism care in mod normal ar trebui sa vrea sa traiasca cat mai mult si nu sa faca precum soldatii kamikaze si sa se sinucida odata cu gazda.
Tinta noului coronavirus pare sa fie pe traseu de kamikaze de fapt iar asimptomaticii sa fie doar transportatorii bombei biologice.
Insa, in aceasta ordine de idei ar trebui stiut si cine transporta bomba biologica si daca acestia nu se testeaza...