avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
pentru ca sunt si eu interesata de nivelul general .... eu am facut doar 75 si nu cred ca am vreo sansa :((
pacat , am mai ratat o sansa
dar asta e ...
astept sa vad ce au mai facut ceilalti

eu vreau sa fac contestatie la penal la gril;a cu distrugerea ..........

ooooo acum am vazut ........ trecusem si varianta cu avarierea unui cablu de electricitate
cand am vazut ca nu e corect am crezut ca e vorba de "avariere " si nu de degradare si vreiam sa contest ca avariere e acelasi lucru cu degradare dar acum am vazut ca e vb de "cablu de JOASA tensiune " iar in cod e de "INALTA tensiune " .... ce .... porcarie #-o

si mai vreau pareri privind cheltuilelile vanzarii ..... la civil
eu am mers pe 1317 - cheltuieli de predare si cheltuieli de ridicare
ce spuneti ?
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
ENGFULL, utilizator
pai se referea la obligatiile cumparatorului care sunt
de a plati pretul,
de a lua in primire bunul vandut
si de a suporta cheltuielile vanzarii, care sunt un accesoriu al pretului.
eu asa am inteles si am raspuns b.
pe mine m-a derutat fratele bunicului partii, mandatarul neavocat. am scris ca e corect a, dar am mai scris ca tre sa aiba si procura generala, ptr ca stiam ca mandatarul isi justifca aceasta calitate prin procura si nu scria nicaieri ca mandatarul neavocat face exceptie. deci... la asta am gresit.
si la evadare.... cu coutoratul, sincer eu am crezut ca evadarea se comite in persoana proprie, ca nu e posibil coautoratul, cum e si la dezertare, care e mentionata printre cazurile la care nu e posiibil coautoratul. ee, cred ca m-am complicat singura gandindu-ma atat de departe...
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
anais_anais, utilizator
anais_anais a scris:

de a plati pretul,
pe mine m-a derutat fratele bunicului partii, mandatarul neavocat. am scris ca e corect a, dar am mai scris ca tre sa aiba si procura generala, ptr ca stiam ca mandatarul isi justifca aceasta calitate prin procura si nu scria nicaieri ca mandatarul neavocat face exceptie. deci... la asta am gresit.
si la evadare.... cu coutoratul, sincer eu am crezut ca evadarea se comite in persoana proprie, ca nu e posibil coautoratul, cum e si la dezertare, care e mentionata printre cazurile la care nu e posiibil coautoratul. ee, cred ca m-am complicat singura gandindu-ma atat de departe...
Ce spuneti la intrebarea cu violul? De ce e in forma continuata? Ca nu am inteles........
anais_anais a scris:

de a plati pretul,

la evadare si eu am gandit la fel
iar la viol m-am gandit ca e forma continuata pt. ca nu poate ramane nepedepsita incercarea nereusita...mai ales ca a lovit-o

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)