sioanas a scris:
Si eu sunt de acord cu tine.
Ce coincidentza ca si eu am acelasi punctaj si aceleasi greseli ca tine. Gandim la fel de...bine. Si eu am trimis contestatie, dar nu prea cred ca se va rezolva ceva...
Mai am obiectii si la intrebarea 57 cu ord presedintiala. In tratatul lui Ciobanu cu Boroi scrie foarte clar ca in cazul in care exista proces pendinte competenta apartine instantei care judeca cererea principala.
In fine....la mine a fost prima data si sunt extrem de dezamagita.
la intrebarea 57 eu spun ca e bun raspunsul lor pe motiv ca pe calea ordonantei presedintiale nu se poate cere desfiintarea constructiei .....( ar avea caracter definitiv si nu vremelnic )
iar referitor intampinare - daca nu se depune intampinare nu mai poate invoca exceptii dar se poate apara .... cu privire la prb ridicate de parat , iar la varianta de raspuns " a " este vorba de "aparare "
iar tribunalul timis e investit cu alta cauza , avand al obiect .... nulitatea contractului de vanzare cumparare si nu .... cea privitoare la constructia pe terenul altuia , deci tribunalul nu e investit sa juedece cauza pe fond