avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Grila 1 speta 64.
Infr de favorizare a infractorului spune fara o intelege stabilita inainte sau in timpul infractiunii.
Dar daca grefierul avea telefonul mobil al infractorului si al sotiei, nu e o intelegere prealabila?
E loc de interpretari...X-(
hello...felicitari celor care stiu ca vor intra si multa bafta celorlalti-mai sunt sanse!
printre euforici..sau nostalgici...exista cineva sa imi poata raspunde la intrebarea postata mai sus referitor la dosarul de candidatura??ms anticipat
danielled a scris:

asa am patit si eu-am 6.60 pt ca m-a pus naiba sa corectez lucrarea altfel aveam cu 80 de sutimi in plus. Asa ca la toamna

la fel si eu...am corectat gresit a doua oara 4 grile si o speta...:((
bianca dinu a scris:

Felicitari celor care au luat peste 7. Nu cred ca o sa fie note foarte mari, datorita spetelor la penal. Daniel 26 are dreptate, nu e posibil sa dai spete de genul celor pe care le-am avut noi la examen, nu e posibil sa dai teorie doar cu numar de articol si aliniat, nu s-a mai intamplat asta pana acum!!! E o bataie de joc din ce in ce mai mare acest examen, e a doua oara cand incerc dar deja sunt scarbita de modul in care se formuleaza subiecte, care n-au nicio legatura cu latura practica a acestei meserii.

Eu am avut noroc ca am invatat codul penal, partea speciala pe de rost....fara pedepse, dar pentru la toamna invat si notele de subsol din cod:))
brendissima a scris:

scz pt deranj....este cineva printre voi care a incercat sa isi depuna dosarul pt admiterea in magistratura si desi avea 5 ani vechime, exista si intreruperi in activitate?

Nu stiu ce inseamna intreruperi la tine.De ex. eu am avut 3 zile intrerupere si mi-au acceptat dosarul.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)