avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Felicitari celor care au luat peste 7. Nu cred ca o sa fie note foarte mari, datorita spetelor la penal. Daniel 26 are dreptate, nu e posibil sa dai spete de genul celor pe care le-am avut noi la examen, nu e posibil sa dai teorie doar cu numar de articol si aliniat, nu s-a mai intamplat asta pana acum!!! E o bataie de joc din ce in ce mai mare acest examen, e a doua oara cand incerc dar deja sunt scarbita de modul in care se formuleaza subiecte, care n-au nicio legatura cu latura practica a acestei meserii.
Salutare fratilor,
Am facut de 6.10.
Daca mai aveam o luna de invatat, faceam mai mult.
Subiectele la civil au fost acceptabile.Nu au fost foarte grele.
In schimb penal si procedura scarboase rau.
3 spete si 4 intrebari de teorie le-am facut bine la inceput si pentru ca mi-a ramas 1 ora timp m-am gandit sa ma mai uit peste ele....greseala mea....pt ca am bifat alt raspuns.Alte 4 intrebari de teorie le-am gresit prosteste.Pentru ca le stiam, dar nu stiu ce a fost in capul meu.
Prima intrebare de la OJ-grila 1, nu am gasit raspunsul in lege.Dar si acolo bifasem bine, dar dracu m-a pus sa ma mai uit odata.Iar la una din intrebarile de la CEDO, acelasi lucru.Deci daca nu ma mai uitam odata si eram atenta as fi putut lua 7.65.
Dar asta se intampla cand nu esti sigura pe tine, deci trebuia materia mai bine aprofundata.
Ma uit si acum la grila si nu-mi vine sa cred cat de proasta am putut fi.
Asta e.
La TOAMNAAAAAAAAAAAA#-o
asa am patit si eu-am 6.60 pt ca m-a pus naiba sa corectez lucrarea altfel aveam cu 80 de sutimi in plus. Asa ca la toamna
Grila 1 intreb 25.
Ei spun ca raspunsul e AB, dar la B)spune ca pedeapsa aplicata pentru infractiunea savarsita anterior a fost amenda penala.
Pai daca a fost amenda penala nu s-ar fi dat susp exec sub supraveghere, pentru ca nu indeplineste conditiile.
Deci raspunsul nu ar fi trebuir sa fie doar A)?
Grila 1 intreb 36
Avand in vedere Recursul in interesul legii pentru art 278 indice 1:"judecatorul nu mai poate admite plangerea, desfiintand rezolutia si ordonanta atacate, retinand spre rejudecare" deoarece devine incompatibil.
Voi ce credeti?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)