avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
sendre a scris:

sper ca asa nu fluturas... am fi simpli contribuabili

Sendre draga si eu sper la fel, pentru ca daca se formuleaza astfel intrebarile, in conditiile care noi avem 10 grile, deci ai dreptu la mai putine greseli, ca sa nu vorbim de spete :stunned: pai va fi cam naspa.
Tot ma uit pe subiectele de cand se da grila la INM si se vede clar diferenta de dificultate. Citind forumul am observat ca nu e numai parerea mea :(
cami? te pui rau cu comisia? astept si eu motivarea dar inclin sa cred ca asa va suna....cum am spus eu....
sendre a scris:

fluturas1980 a scris:

sendre a scris:

carmenscop a scris:

#-oEu una am citit si rascitit astazi masurile preventive, am cautat spete, grile asem.si niciunde nu am gasit ca s-ar solutiona in sedinta publica ci doar in camera de consiliu de un singur judecator. Practica ICCJ arata ca nulitatea prevazuta la 197al.2 derivand din incalcarea dispozitiilor privitoare la publicitatea sedintei de judecata se refera la situatia in care legea prevede judecata in sedinta publica si se judeca fara publicitate iar nu la cazurile cand, dimpotriva legea prevede solutionarea cauzei fara publicitate si se judeca in sedinta publica. Ori, codul este clar : art.149 ind.1 al.4 .
Abia astept sa vad daca a contestat cineva, am tot intrebat si nimeni nu zice nimic.X-( sunt profund deceptionata si nu am avut nici un spor zilele astea, parca imi vine sa ma las si totusi...nu!
o seara buna si spor celor care invata la aceasta ora!

Si eu am tot citit sa vad unde scrie negru pe alb ca judecata are loc in sedinta publica...
cr ca motvarea corecta este aceea ca regula este cea a judecatii in sedinta publica cazurile in care judecata se desfasoara in camera de consiuliu, in sedinta secreta , separata de alte sedinte sunt prevazute expres si in mod limitativ de lege....
cu la resectiva judecata nu se prevede ca aceasta se desfasoara in camera de consiliu atunci judecata ei are loc in sedinta publica....
Parerea mea...

Asa e motivatia si intr-o grila din cartea lui Damaschin

asta-i culmea.... s-a luat dupa mine....domn profesor...
sau invers.......
:rolleyes:B-)
sendre a scris:

Cum ti s-a parut examenul sendre? Crezi ca se vor ocpa locurile?
Ati auzit ceva legat de data examenului? Eu recunosc ca pe mine m-a ajutat mult practica, dar mi s-au parut grele intrebarile pe care le-au pus la examenul de admitere la INM- n-am fost la examen, m-am uitat doar peste ele si am un gol in stomac cand ma gandesc ca urmeaza examenul nostru

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)