avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Dupa o zi de la examenul INM, intru si eu sa va impartasesc experienta pe care am avut-o la acest examen, unde am participat din motive obiective pe care nu le detaliez aici pt a nu lungi discutia.
La penal si procedura penala desi a fost destul de greu, si este un domeniu unde nu am profesat deloc ci doar am citit spete am reusit execrabilul scor de 25 de puncte adunat din cele doua materii. Dupa calculul meu si dupa o citire atenta a grilei, dupa examen bineinteles, am constatat ca am gresit 10 intrebari din prostie si multa neatentie.
La civil si procedura civila desi a fost destul de accesibil, recunosc ca nu am fost asa de bine pregatit si cred ca am facut in jur de 20.
O experienta utila in ultima instanta dar tot te apuca dezamagirea si toti dracii cand vezi ca te freaca astia prin materie de ti se incurca neuronii in cap. #-o
Va doresc spor la invatat in continuare si sa ne vedem cu bine in toamna.

PS: Multumiri ZZ-MAN pentru incurajari, sfaturi si pentru faptul ca inca ai mai ramas pe baricade alaturi de cei care urmeaza sa dea examenul in toamna.
doniacris, stai bine cu 55 de puncte. Se pare ca esti mai bine pregatita decat lasi sa se inteleaga. Bravo si succes.
cip3118 a scris:

O experienta utila in ultima instanta dar tot te apuca dezamagirea si toti dracii cand vezi ca te freaca astia prin materie de ti se incurca neuronii in cap. #-o

Am ras cu lacrimi la afirmatia asta.
Spor la invatat in continuare.
Orice experienta prinde bine
Am participat si eu ca sa ma incalzesc pt toamna, dar n-am apucat sa-mi trec rasp pe foaia cu subiectele, am reusit sa fac o poza la ciorna.
Nu m-am testat, dar din ce am vazut in tren(am stat si am dezbatut subiectele cu lumea), am intre 40 si 55 puncte
Oricum, sunt multumit de cum m-am prezentat
Daca nu era examenul asta nu ma mobilizam sa citesc mai devreme de septembrie pt examenul din toamna
Am uitat sa mentionez ca sunt cele mai grele subiecte pe care le-am facut vreodata
Am participat si eu la examenul de admitere INM tocmai pentru a-mi verifica cunostintele pentru examenul din noiembbrie pentru cei cu vechime in profesie. In primavara, dupa aprox. 2 luni de invatat ( in conditiile unei pauze de 7ani de la terminarea facultatii) am facut peste 60 de puncte iar acum abia am in jur de 50 . Au fost subiecte mult mai grele decat anii anteriori, cu formulari greoaie si interpretabile. Abia astept motivarea contestatiilor de la barem sa inteleg cateva din raspunsurile de la procedura penala. Dintre cei care au fost la examen din Bihor, nu am auzit pe nimeni sa fi facut peste 70 puncte.
cine stie ce ne asteapta si pe noi in toamna la examen... parca ma si vad cu ochii mari (:O) la intrebare si cautand prin "fisiere".. pentru ca de citit am citit, stiu sigur, imi amintesc, dar care era varianta?, ce zicea autorul pana la urma? unde am "salvat" informatia?X-(
asa am avut senzatia la intrebarile de la inm, am citit, imi amintesc ca am citit, dar cum naiba era totusi?:hm: si uite asa te apuca pandaliile si iti vine sa te iei cu mainile de cap #-o

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)