avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Buna dragii mei,

La mine poate sa vina Craciunul. Asa cum am promis, am intors casa pe dos ... doamnele stiu ce inseamna aceasta "procedura". Mi-am mai ostoit nervii si macar am facut ceva constructiv.
Nu stiu ce anume s-a declansat dupa examenul la INM, dar stiu ca mi-am pus putina ordine in ganduri si in prioritati.
Multumesc celor care m-au incurajat si celor ce mi-au scris pe personale.
Merg inainte, insa pentru martie. Pentru examenul din noiembrie nu sunt suficient de pregatita si nici nu am timpul fizic necesar sa asimilez asa cum ar trebui.
Da, intr-adevar, avand in vedere complexitatea si dificultatea grilelor de la INM, punctajul e chiar bun, dar sa nu uitam ca l-am facut acasa, fara presiune si fara stres. Insa un pentru un examen real, trebuie sa fiu cu adevarat pregatita.
Prieteni dragi, la un an dupa ce am refuzat postul, am mers din nou la examen, extrem de bine pregatita si m-am ales cu hepatita pe baza nervoasa, cand am cazut la 13 sutimi, iar dupa contestatie constat ca altcineva - din intamplare o fosta colega - primeste 2,90, iat eu nimic. Atunci mi-am promis ca nu mai vreau sa sustin vreodata niciun examen.
Lucrurile s-a schimbat insa cand am vazut ca puiul meu e cuminte, ca am timp si am simtit ca trebuie sa fac ceva mai mult pentru el si pentru noi.
E adevarat ca am avut intotdeauna o strangere de inima pentru ca am stiut ca pot mai mult, dar probabil ca imi era teama sa nu mai trec prin ce am trecut.
Acum insa, am mai redus turatia la motoare, si o iau incet, dar sigur catre ce mi-am propus. Va multumesc inca o data pentru incurajari!
zz-man, toata consideratia!
doniacris a scris:

Buna dragii mei,

La mine poate sa vina Craciunul. Asa cum am promis, am intors casa pe dos ... doamnele stiu ce inseamna aceasta "procedura". Mi-am mai ostoit nervii si macar am facut ceva constructiv.

De cate ori am nervi si e vraiste in viata mea, intorc casa cu susu-n jos....Asa ca te inteleg perfect.
Cred ca ai luat o hotarare buna, inveti mai bine cand nu esti presata/stresata de timp. Sa te bucuri de puiul tau si bafta multa pentru martie.:)

In alta ordine de idei, cozonac nu faci? Ca daca tot ai facut luna in casa..:PHai ca glumesc...o zi buna, pa,pa.
Si eu am o nelamurire mare (frustranta chiar) cu privire la intrebarea 78 din g4. Nu inteleg de ce este rspuns corect si c)? Astept cu mult interes mativarile contestatiilor, ca nu mai inteleg nimic. Daca intre timp e cineva care ma poate ajuta sa inteleg de ce in caz de intrerupere a aexecutarii pedepsei pt. condamnata gravida, hot. primei instante este executorie de la data pronuntarii, i-as fi fff recunoscatoare.
Am picat ex asta cu brio (66 pct), insa spre surprinderea mea nu simt nimic, nici suparare, nici intristare, nimic. Pe cel din primavara l-am picat cu 7.05 si cred ca am consumat atunci toata starile posibile (astea in care te simti mizerabil). Am invatat insa ca fara putin noroc nu prea poti lua acest examen, asa ca voi incerca si in noiembrie, fara teama, de data asta, pt. ca am mai invatat ca teama nu vine de la Dzeu. S-aveti spor si mergeti inainte fara teama!
fluturas1980 a scris:

sendre a scris:

Cum ti s-a parut examenul sendre? Crezi ca se vor ocpa locurile?

La prima impresie mi-ua parut acceptabile... dupa ce le-am facut.. si am vazut rezultatul....m-am felicitat ca nu m-am inscris.... oricum cea mai grea grila.....ceva gen Mihaela Ciobanu....... unele rezolvarile halucinante pe moment pentru mine... dar acceptate ca fiind corecte dupa ce am luat cartea si am citit....
oricum genul asta de grila nu scoate in evidenta pregatirea unor aspiranti la fotoliile de mmagistrati...eu sunt de parere ca ar trebui date subiecte mai usoare.....mi-a facut placere...sper sa mai avem timp sa stam de vorba.....
e corect Crista ai articol de lege.... daca imi aduc aminte un alin. 2 indice 2 in care se prevede expres ca hotararea este executorie...
daca nu gasesti o sa ma uti si-ti spun exact....

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)