salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Pentru Artax : daca raspunsul dat in baremul initial nu era corect sau nu era complet si s-au admis contestatiile la barem, atunci s-a anulat intrebarea respectiva cu raspunsul gresit si s-a acordat tuturor candidatilor punctajul pt acea intrebare, indiferent daca au raspuns corect sau nu. Daca citesti pe site-ul INM o sa intelegi mai bine.
intrebare:ce parere aveti, concediul medical ce a precedat concediul de crestere si ingrijire copil, concediul pre si post natal, precum si cel de crestere si ingrijire copil intra in calculul vechimii pentru stabilirea celor 5 ani? multam! am niste dubii si cred k mai am de asteptat pana sa pot da examenul...:(
si inca ceva, daca mi se respinge dosarul pe criteriul lipsei vechimii, pot recupera taxa de 400 lei achitata?
Pentru Miha: multumesc! N-am intrat pe concurs, nici macar la grile nu m-am uitat. Pandesc un moment bun in care sa incerc chiar sa le rezolv.Pe toate!:giggle: