avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Pentru admiterea in magistratura, se ia in considerare concediul de ingrijire copil pana la 2 ani si implicit cel pre si post natal. Eu am participat in martie la examen dupa aprox 4 ani lucrati efectiv si 4 ani concediu de ingrijire copil si nu am avut nici o problema. Daca imi respingea dosarul eram hotarata sa contest in baza legii 7 /2007 ce modifica ordonanta privind ingrijirea familiei ( nu mai stiu exact nr) care specifica expres ca se considera vechime in munca si in profesie perioada de concediu de ingrijire copil
artax a scris:

1. continutul dosarului de inscriere se publica odata cu anuntul de concurs( copie diploma, carnet munca, dovada cazier, de-astea...)
2. nota la concurs se calculeaza insumand pentru fiecare raspuns teoretic corect 0,1 puncte ( 50 intrebari= 5 puncte) si pentru fiecare raspuns corect la spete 0,25 puncte( 20 spete x0,25=5 puncte), deci ai luat nota maxima=D>
Pentru alte amanunte, intra pe site-ul INM, vezi anunturile concursurilor precedente...
Si inca ceva: aduni un maldar de carti, si le buchisesti pana incepi sa le visezi noaptea! Spor si :coffee: si :luck:!!!

Multumesc mult pentru raspuns!
Da, musai sa pun burta pe carte, temeinic, pt ca la admitere INM am picat cu gratie! Din pacate nici subietcete din martie 2010 nu mi-ai prea iesit, trebe sa recalculez punctele la grile....
Spor si bafta la toata lumea!:luck:
:training:
Shiminutza a scris:

artax a scris:

1. continutul dosarului de inscriere se publica odata cu anuntul de concurs( copie diploma, carnet munca, dovada cazier, de-astea...)
2. nota la concurs se calculeaza insumand pentru fiecare raspuns teoretic corect 0,1 puncte ( 50 intrebari= 5 puncte) si pentru fiecare raspuns corect la spete 0,25 puncte( 20 spete x0,25=5 puncte), deci ai luat nota maxima=D>
Pentru alte amanunte, intra pe site-ul INM, vezi anunturile concursurilor precedente...
Si inca ceva: aduni un maldar de carti, si le buchisesti pana incepi sa le visezi noaptea! Spor si :coffee: si :luck:!!!

Multumesc mult pentru raspuns!
Da, musai sa pun burta pe carte, temeinic, pt ca la admitere INM am picat cu gratie! Din pacate nici subietcete din martie 2010 nu mi-ai prea iesit, trebe sa recalculez punctele la grile....
Spor si bafta la toata lumea!:luck:
:training:

Cum ti s-au parut subiectele de anul acesta?
Eu am afcut ieri grila de la INM. Recunosc ca am gresit vreo 3 si din neatentie dar parca grilele din august au fost cele mai grele grile date vreodata si parca mi-au aratat ca....mai am nevoie de invatat. Sunt singura care a avut senzatia asta. Parca nici in martie nu am mai simt asa si atunci nu am avut punctaj rau...
Eu nu am incercat pana acum niciodata asa ca nu am personal termen de comparatie, dar senzatia mea a fost ca am o varza in cap #-o m-a descumpanit, m-a nelinistit, mi-a reconfirmat faptul ca jurisprudenta, RIL-urile si repetatul reprezinta cheia succesului cat si faptul ca procedurile trebuie facute dupa cod. Parerea mea. Spor!
Pentru Miha_259
Buna! Si eu lucrez ca si consilier juridic de vreo 8 luni insa nu prea am avut ocazia sa fac mare lucru...am mai multe sarcini de alta natura decat juridica...
Vrei sa spui ca ai terminat facultatea in urma cu 8 ani si apoi ai dat examenul??? Si cu copil mic? Si ai si reusit???
Esti super!! Felicitari!!
Eu una sunt putin speriata de faptul ca lucrez si am prea putin timp la dispozitie sa invat - mi-am propus sa dau anul viitor dar vazand ca tu ai reusit si lucrand si cu bebe ...imi dai sperante...
Spune-mi si mie cum reusesti...in acest fel cred ca voi fi incurajata sa dau inainte!! Si daca poti spune-mi si mie te rog care este situatia cu ocuparea unui post de Consilier Juridic - care este situatia cu vechimea in profesie si admiterea la inm? Se calculeaza ca si vechime perioada lucrata efectiv insa fara a fi inscris in Colegiul Consilierilor Juridici?
Merci si astept cu interes raspunsul tau!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)