Salut! Nu pot sa cred ca aveti timp de "discutii" de alta natura care nu fac bine. Haideti sa ne concentram pe examen... pentru-ca merita:D
Grila drept civil
Dreptul de proprietate asupra unei constructii:
a) se poate transmite valabil prin contract de vanzare cumparare sub semnatura privata
b)se poate transmite valabil prin contract de vanzare cumparare dar numai daca acesta este incheiat in forma autentica
c)instrainate prin act sub semnatura privata conduce si la dobandirea dreptului de proprietate asupra terenului pe care se afla asezata acea constructie
Lav cris, daca ai impresia ca la examen o sa ai intrebari dintr-astea, te inseli amarnic.
Asta nici nu trebuia mentionata, daramite sa mai facem dezbatere pe ea...
Dupa ce a fost la examenul din august, chiar totul e posibil.........:((
luc4s a scris:
Lav cris, daca ai impresia ca la examen o sa ai intrebari dintr-astea, te inseli amarnic.
Nu sunt de acord cu tine. Nu ai voie sa gindesti asa "poate fi sau nu intrebare de examen". Parerea meaB-)
Concluzia este: daca se instraineaza o locuinta, contractul trebuie incheiat sub sanctiunea nulitatii in forma absoluta, iar daca se instraineaza o alta constructie, contractul se incheie valabil prin inscris sub semnatura privata.
luc4s a scris:
Nu stiu de ce am senzatia ca astfel de intrebari vor fi :stunned: