Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
De ce ti s-a raspins dosarul in martie?
Spor la invatat tuturor, cum merge?
De azi sunt si eu in concediu si am intrat "in ultimul tur".
Repet doar din coduri (mai putin la civil) si mai fac grile din Voineag. Dupa aceea verific ce am gresit si reiau, ca sa mi se intipareasca mai bine.
De CEDO si OJ nu m-am apucat, cred ca voi citi legile odata, mergand pe tematica, iar la CEDO mi-am facut niste conspecte pe care le voi reciti in ultima saptamana, cred. Nu va descurajati pentru ca sunt atatea hotarari CEDO, nu va intreaba nimeni detalii din hotarari, trebuie retinute principiile Curtii, asta e concluzia mea din ce am vazut ca s-a dat la alte examene.
Tot saptamanile astea am de gand sa citesc si practica, in paralel cu repetatul din coduri.
Eu am cateva emotii si pentru vineri. In primavara mi s-a respins dosarul si, pana la admiterea contestatiei, am avut parte de o saptamana de stres si nervi in care n-am mai invatat mai nimic!#-oSucces tuturor!
:coffee:Sper ca in iarna sa ciocnim altceva, in loc de deja "traditionalele" cani de cafea!:D
Doamne......se vede ca traim in Romania......scuza-ma ca am intrebat. Dar e bine sa stim unele lucruri ca sa fim pregatiti altii.
@fluturas
Neindeplinirea conditiei de vechime. Eram la limita cu vechimea si nu mi-au luat in considerare o parte din vechime, pentru ca in cartea de munca aparea "jurist" in loc de "consilier juridic". Cu vreo 3-4 zile inainte de afisarea listelor m-a sunat o doamna din comisie si mi-a cerut sa depun, in copie, cartea de munca rectificata. Evident, era imposibil. Am trimis copia contractului de munca, in care scria, la obiect, "consiliere juridica", dar n-a fost suficient pentru comisie, care a respins dosarul. Sectia l-a agreat insa, admitandu-mi contestatia.
Intre timp am dat in judecata ITM cerand rectificarea. Instanta s-a pronuntat in septembrie, dar inca nu mi s-a comunicat hotararea. Am depus la dosar copia minutei prin care s-a dispus rectificarea inscrierii din CM si copia hotararii prin care mi s-a admis contestatia din martie.