salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
ma refer la recidiva mica postcondamnatorie, pentru ca nu ar fi posibil daca s-ar retine recidiva mare unde primul termen este peste 6 luni sa se suspende conditionatpt. ca la suspendare conditionata este conditia de a nu fi fost condamnat anterior la pedeapsa mai mare de 6 luni.
ramane totusi neacoperita recidiva mica postcondamnatorie
instanta poate pronunta o pedeapsa pana la 3 ani retinand recidiva, condamnare cu suspendarea conditionata a pedepsei
din cate stiu eu suspendarea conditionata a executarii pedepsei nu se poate acorda in cazul recidivistilor ... e drept ca nu am ajuns cu repetatul pe la penal, si amanuntele sunt cam in ceata asa ca daca o dau in bara e de inteles ...
La mine in cap acum se invarte tot civilul, si dupa cum stiti nu e putin :O si trebuie sa fac loc pt penal #-o
Buna dimineata tuturor si o cana mare de :coffee: Eu sunt cu ea sub nas. Mai sunt trei saptamani :O O zi de studiu linistita si plina de spor va doresc.