salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Spor la repetat tuturor. Ce bine de cei care sunt in concediu, eu ma chinui printre sarcinile de serv. sa repet si e tare greu, vineri noapte m-am culcat la 3 iar sambata noapte la 4, oricum simt ca am un amestec in cap. daca ma ia repede la intrebari cineva, cred ca nu pot scoate un cuvant. sper sa fructific cat ma bine tot ce am acumulat in data de 21.11, asta doresc si celor care sunt pe acest forum.Bafta!
eu azi am repetat f. putin.Toata ziua am umblat dupa Alba ca zapada.
Maine este ziua fetitei mele si vreau sa-i fac o petrecere tematica:"Alba ca zapada"
Sa ma revansez fata de ea....ca am cam neglijat-o in ultimul timp si am mai si repezit-o ca ma stresa cu intrebarile, iar eu trebuia sa citesc jurisprudenta#-o.
Asa ca azi si maine(pregatiri) sunt pentru printesa mea.
Cu D-zeu inainte!
Si pe cartea mea de munca scrie tot jurist pt o perioada de 3 ani, si mi-au acceptat dosarul in martie.
La multi ani !
Sa aveti o petrecere frumoasa!
Nu-ti face griji pentru repetat. Chiar si in perioada asta trebuie sa mai luam si cate o pauza, altfel o luam razna si le amestecam pe toate si nu e bine.