salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
[ link extern ]
Nu se refera strict la situatia data de tine, insa mie mi se pare clara concluzia si asa as raspunde daca ar fi o intrebare de genul asta.
incheierile interlocutorii "leaga instanta", sunt cele asupra carora instanta nu mai poate reveni: ex.solutionarea unei exceptii, etc.; incheierile preparatorii "nu leaga instanta"; eu consider ca incheierile prin care instanta a admis probele sunt interlocutorii; asta nu inseamna, ca ulterior, in cond.art.138 nu pot fi incuviintate si alte probe....
in ceea ce priveste proc.penala.... X-(
Multumesc m-am lamurit citind decizia.
Am inteles ca esential si definitoriu in solutionarea acestui aspect este momentul cand a fost formulata plangerea si nu momentul cand s-a luat masura asiguratorie.
Asa incat daca plangerea este formulata in faza de judecata chiar daca masura a fost luata de procuror prin ordonanda in cursul urmaririi penale, plangerea se judeca conform specificului acestei faze adica de instanta de judecata sesizata cu plangerea.
Inseamna ca nu este gresit in Mapa lui Neagu
Camicris multa sanatate micutei, ma rog Domnului sa-mi tina fetele sanatoase.
Referitor la procedura civila m-ati facut sa pun iar mana pe Tabarca :O incheierea e preparatorie, instanta poate reveni asupra ei daca considera ca e neconcludenta sau inutila punand-o in discutia partilor.
Am rezervat camera la hotel Hello, marti cumpar biletele de tren. Suntem chiar pe ultima suta de metri. Spor sa aveti. Eu deja sunt saturata de jurisprudenta pe penal, si inca nu am terminat partea generala... dar decat procedura civila ...