ACCES GRATUIT
Ce trebuie să facă românii care au tăiat porcii suspecți de pestă și au pus carnea în congelator
Se anunţă un Crăciun sumbru pentru miile de români din localităţile afectate de pesta porcină. Virusul face încă ravagii în 13 judeţe, iar acolo unde boala a fost eradicată, abia din decembrie ar putea fi permisă creşterea porcilor.
Articolul continuă mai jos
În Bihor, ultimele cazuri de pesta porcină africană au fost semnalate în urmă cu două luni. Ca să fie sigure că boala a dispărut din zonă, autorităţile veterinare au dus marți în câteva gospodării porci santinelă. Dacă aceştia nu se îmbolnăvesc în următoarea lună şi jumătate, localnicii pot începe să crească din nou godaci.
Citiți materialul integral pe ȘtirileProTV.ro.
Context articol:
Articol recomandat pentru departamentele
Juridic & Conformitate,
Fiscal-Financiar-Contabil,
Vânzări (Commercial - partea de "sales"),
Achiziții & Contract Management (Commercial - partea de "procurement"),
Managementul Riscului & Control Intern,
Managementul Calității (QA/QC),
Logistică & Supply Chain,
Relații Publice & Afaceri Corporative,
Relații cu Investitorii & Guvernanță Corporativă,
Asigurări & Gestionarea Reclamatiilor,
Strategie & Planificare Corporativă
Articolul face referire la următoarele acte normative
ORDIN nr 202 / 2020,
ORDIN nr 82 / 2015,
ORDIN nr 182 / 2017,
ORDONANȚĂ nr 42 / 2004,
HOTĂRÂRE nr 1213 / 2007
Citește mai mult despre
stirileprotv ro
--
Acest material este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale, conform termenilor și condițiilor de furnizare a serviciilor avocatnet.ro. Conform legislației în vigoare, este strict interzisă copierea, reproducerea, redistribuirea, republicarea sau orice altă formă de reutilizare a acestui conținut, integral sau parțial, fără consimțământul scris al avocatnet.ro. Nerespectarea acestor prevederi poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau penală.
Comentarii articol (1)