avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Buna ziua,

Voi sustine si eu alaturi de voi in 2011 ceea ce consider a fi cel mai greu examen de admitere. Va fi prima data si sper sa reusesc.
Va propun sa ne organizam pe zone , pe judete , sa ne imprietenim intre noi si sa ne ajutam reciproc. Deoarece cartile de drept sunt destul de scumpe , unele nu se gasesc - spre exemplu eu nu am gasit sa cumpar Mapa lui Neagu - si nimeni nu invata in acelasi timp dupa toate cartile pe care le are , ne-am putea imprumuta unele carti.
Uneori sa bei o cafea cu cineva care a mai dat acest examen si care te poate sfatui cand nu stii ceva, face bine la moral
Eu ma apuc de invatat cu penalul. Imi place mai mult . Cu toate ca pentru a fi un bun jurist trebuie sa cunosti foarte bine dreptul civil.
Sa aveti o zi buna !
m13d a scris:

zongu - pe topicul admitere 2010 daca vei cauta a postat unul dintre colegii nostri niste linkuri de unde poti decarca civilul, procedura civila si nu imi aduc aminte cred ca inca cateva carti scanate, insa nu imi aduc aminte pe la ce pagini cauta pe la 250.

Am cautat vreo 10 pagini in spate si vreo 20 si ceva in fatza de la 250 cum ai zis si nu am gasit numai link-uri pt comanda cartii la ceva librarii. Daca ai tu cumva carile sau link-urile te rog sa mai le trimiti.

Multumesc!=D>
Salut! ma alatur si eu celor vor sa dea examen la anul la inm. tocmai am inceput sa invat......penalul ca civilul este descurajant pentru inceput.B-). bafta tuturor la invatat!
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
toto21, utilizator
Off.... mai zongu daca iti e lene sa cauti ti le caut eu ...
lasa-ma un pic si ti le pun eu.
Pag 96 inm 2010 :D
Daca nu iti merge las-mi un mail pe privat.
Vasile Mihaela, Consilier juridic
m13d a scris:

Off.... mai zongu daca iti e lene sa cauti ti le caut eu ...
lasa-ma un pic si ti le pun eu.

:PNu-i vorba de lene, dar sunt la Biblioteca si aici merge netul cu incetinitorul si stau cate 20 sec pana se incarac cate o pagina..

Multumesc ca te ingrijesti de mine :D

Cele de la pagina 96 le-am descarcat, dar credeam ca mai sunt si altele..
Oricum multumesc!=D>
zongu, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)