avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
e)
A.
Patrick_ a scris:

un_coleg_reloaded a scris:

PS. De fapt, ce numesti tu "inspiratie" psihologii definesc drept "capacitate de concentrare in conditii de stres". Cu asta te nasti, nu o poti dobandi pe parcursul vietii. Eventual te poti "antrena" putin, dar nu definitoriu. Or daca anumiti candidati au "inspiratie" de moment cum o denumesti tu, deci se concentreaza mai bine in conditii de stres decat altii, eu zic ca e o calitate care ii recomanda drept magistrati, nu?
Ei, la fel e si cu intrebarile pretestate...Logicienii nu au un "esantion" reprezentativ al nivelului de dificultate al intrebarilor decat daca acestea sunt rezolvate in conditii de stres, cand unii candidati se descurca datorita abilitatilor mai bine decat altii...Asta e viata, avem drepturi egale de la nastere dar nu suntem egali in abilitati din momentul nasterii...Suna poate cinic, dar asta e realitatea.

:)
Indiferent ca sunt conditii de stres sau nu, dupa aceste reguli, unii pot rezolva cele 20 de intrebari sau le pot lasa deoparte dupa cum le e norocul in acel moment.
Asta e clar.
Deci o componenta a acestei probe este si sansa pe care o ai in acea zi.
Oricum am lua-o, conteaza sa ai si putin noroc la acest examen :)

Pai cum sa le lasi deoparte daca tu trebuie sa le rezolvi pe toate, nu inteleg, sincer?Timpul e calculat pentru 120 de intrebari, nu pentru 100...In 2007 cand erau 100 de intrebari durata era alta, verifica informatia asta daca nu ma crezi.
Cat despre "noroc", din cate imi amintesc eu intrebarile alea au un raspuns corect si un rationament pe baza caruia se poate ajunge la un raspuns corect, nu?Deci de ce sa pleci de la premisa ca cei care le rezolva corect au avut "noroc"?Au dat cu banul, ca nu inteleg?Tu la drept ai avut noroc?Sau cei cu 90, 91, 92 au avut noroc, sau au rezolvat corect grilele?Rationamentul logic nu e joc de "bingo", e o chestiune stiintifica despre care s-au scris tratate intregi. Ca exista si putina sansa in toata treaba asta, e clar ca da. Dar sansa parte face din viata, nu poti sa o excluzi, e absurd sa ceri asa ceva. Stai linistit, diferenta intre tine si ceilalti candidati situati dupa tine sau inaintea ta nu o sa fie facuta de "sansa", asta iti garantez...
un_coleg_reloaded a scris:

Ca exista si putina sansa in toata treaba asta, e clar ca da. Dar sansa parte face din viata, nu poti sa o excluzi, e absurd sa ceri asa ceva. Stai linistit, diferenta intre tine si ceilalti candidati situati dupa tine sau inaintea ta nu o sa fie facuta de "sansa", asta iti garantez...

Despre aceasta sansa vorbeam. Poti sa rezolvi bine o intrebare nepunctata si astfel sa nu mai ai timp pt una punctata.
Intradevar ca sansa asta e foarte mica, dar ea exista.
Scuza-ma ca am insistat, pe aceasta tema, dar poate o fi deformatie profesionala. :)
Prin aceste intrebari nepunctate se introduce ca si componenta "noroc", chiar daca cu o pondere foarte mica.
annemarye a scris:

Singurele înregistrări existente din trecut care sunt transferate pe compact discuri sunt cele despre care casele de discuri consideră că se vor vinde suficient de bine pe compact discuri pentru a fi profitabile. Prin urmare, majoritatea înregistrărilor de jazz clasic nu va fi transferată pe compact discuri, deoarece la staţiile de radio sunt date puţine dintre acestea.
Concluzia de mai sus urmează logic doar dacă se presupune una dintre următoarele idei
(A) Puţine dintre înregistrările anterioare despre care casele de discuri consideră că pot fi transferate profitabil pe compact discuri sunt înregistrări de jazz clasic.
(B) Puţine compact discuri cu înregistrări de jazz clasic sunt date la staţiile de radio.
(C) Singurele înregistrări date la staţiile de radio sunt cele despre care casele de discuri consideră că pot fi vândute cu profit dacă sunt înregistrate pe compact discuri.
(D) Majoritatea caselor de discuri este mai mult interesată să scoată profit decât să păstreze înregistrările de jazz clasic.
(E) Casele de discuri consideră că nici o înregistrare care nu este dată la radio nu ar fi profitabilă dacă ar fi transferată pe compact disc.

E

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)