Patrick_ a scris:
un_coleg_reloaded a scris:
Ca exista si putina sansa in toata treaba asta, e clar ca da. Dar sansa parte face din viata, nu poti sa o excluzi, e absurd sa ceri asa ceva. Stai linistit, diferenta intre tine si ceilalti candidati situati dupa tine sau inaintea ta nu o sa fie facuta de "sansa", asta iti garantez...
Despre aceasta sansa vorbeam. Poti sa rezolvi bine o intrebare nepunctata si astfel sa nu mai ai timp pt una punctata.
Intradevar ca sansa asta e foarte mica, dar ea exista.
Scuza-ma ca am insistat, pe aceasta tema, dar poate o fi deformatie profesionala. :)
Prin aceste intrebari nepunctate se introduce ca si componenta "noroc", chiar daca cu o pondere foarte mica.
Nu intelegi ce vreau sa spun...Poate daca folosesc cu tine maieutica o sa iti dai seama: Daca se scot intrebarile "nepunctate" dispare din ecuatie factorul "noroc"?Nu va mai exista "inspiratie" in rezolvarea intrebarilor daca vor fi toate "punctate"?Si de ce inspiratia ar aparea in ecuatie doar in cazul intrebarilor "nepunctate"? Oricum, eu nu stiu de ce tu personal iti faci griji?Din cate tin eu minte referitor la tine, parca spuneai undeva intr-un comentariu demuuuuuuuult de tot ca ai niste studii tehnice la baza (inginerie, informatica, ceva de genul). Nici nu iti dai seama ce mult o sa te ajute logica matematica la rezolvarea acestor intrebari...Prea multa teama inhiba, apropos de factorul stres...Fii curajos, te fac pe tine niste intrebari cu "avioane, tobogane, scaune"?:))