un_coleg_reloaded a scris:
Tu nu intelegi ca NOROCUL functioneaza EXACT pe acelasi rationament si daca am intrebari punctate si daca nu, cu SANSE FOARTE MICI pentru cei care se bazeaza pe el?Adica daca am doar 100 de intrebari, toate punctate, si ma bazez pe noroc, fara a lua in calcul ca EXISTA UN MOD DE REZOLVARE CE NU TINE DE NOROC, pot sa nimeresc 10, 20, 30...sau 100 de intrebari dintr-o suta, la fel cu cel care STIE CUM SA LE REZOLVE. Tu practic consideri ca a raspunde corect sau gresit la o intrebare tine de SANSA, cand nu E DELOC ASA. Incearca sa intelegi, in definitiv e o problema de logica si asta, iar cei care au facut regulamentul asa sunt experti in domeniul asta...
Nu vreau sa spun ca nu sunt experti cei care au facut regulamentul.
Daca asa e facut e ok asa cum e.
Nici nu am vrut sa iau in calcul faptul de a te baza pe noroc.
Ma refeream doar efectiv la timpul de rezolvare. Avand in vedere faptul ca timpul e un factor important la aceasta proba, ma gandeam doar ca e una sa rezolvi doar 100, si acestea sa fie corecte si punctate, sau sa rezolvi 119 si din acestea chiar daca sunt corecte doar 99 sa fie punctate.
Repet: nu contest capacitatea celor care au facut regula asta.
Asta e regula dupa asta jucam. Nu arunc deloc cu noroi si nu contest argumetele care au dus la aceasta regula.
Spuneam doar ca introduc o cat de mica componenta a hazardului.