camicris a scris:
M-am cam saturat de topicul asta....nu mai rautate si invidie...nu imi sta in caracter "sa-mi iau jucariile si sa plec", dar in conditiile astea prefer sa ma retrag.
daca ati fi citit topicul cu admiterea din noiembrie, ati fi fazut ca s-au discutat si s-au lamurit multe aspecte de drept contoversate...si asta a fost si scopul acestui forum, dar daca unii sunt atat de destepti ....
Imi pare rau ca nu tii cont de ce am scris eu mai sus.
Acesta este un topic despre examenul direct pe post. El a fost creat de catre "cincinalisti" pt. "cincinalisti" ca tine, ca mine, ca andreeacostina, medex, carmen miron, ashton si altii ca noi..
E ca o comunitate.
E de 2 lei sa vii din afara si sa-ti deversi mizeria intr-o comunitate (din care nu faci parte) doar pt ca nu esti de acord cu ideile ei.
Ceea ce v-am sugerat eu e sa ignorati postarile celor care intra aici din lipsa de ocupatie.
In final toti sunt trolli. Chiar daca la prima sau primele postari par sa comunice cu tine, in scurt timp isi pierd rabdarea si isi dau arama pe fatza.
Si-ti servesc intotdeauna aceleasi argumente consacrate "adoptate" de cei care nu pot gandi cu propriul lor creier (jurist la firma de apartament, prezumtie absoluta ca vechimea nu valoreaza 2 bani, femeile cu sot si copii sa mearga la cratitza nu in magistratura samd).
Ideea nu e sa te retragi ci sa continui sa comunici exclusiv cu cei cu care ti se pare ca poti avea un dialog. Si sa-i ignori complet pe ceilalti.