avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Buna ziua si spor la invatat!

Am o si eu o intrebare..va rog nu va suparati daca s-a mai raspuns dar eu nu am mai citit pe la pagina 100 si mi-ar veni greu sa recuperez...spuneti-mi si mie daca aveti cunostinta despre cursuri la zi la procedura civila...azi l-am vazut pe al lui Boroi ..ma interesa Tabarca la zi ..va rog nu ocoliti intrebarea...multumesc mult!
mariucaa a scris:

Buna ziua si spor la invatat!

Am o si eu o intrebare..va rog nu va suparati daca s-a mai raspuns dar eu nu am mai citit pe la pagina 100 si mi-ar veni greu sa recuperez...spuneti-mi si mie daca aveti cunostinta despre cursuri la zi la procedura civila...azi l-am vazut pe al lui Boroi ..ma interesa Tabarca la zi ..va rog nu ocoliti intrebarea...multumesc mult!

Vezi pe sit-ul editurilor de unde poti cumpara on line insa din ce stiu eu M. Tabarca ultima edita este cea din 2008
Buna seara.
Un sfat, daca se poate.
Credeti ca daca m-as apuca acum sa invat materia pentru examenul din august, as avea timp sa ma pregatesc, sa trec o data macar prin toata materia?
Cat timp v-a luat sa recapitulati, sa zicem?
Mai tin minte din ce-am facut in facultate, ar fi un invatat-recapitulat.
As avea disponibile pe zi 4-5 ore, sa zicem, si in week-enduri ceva mai multe.
Ar fi jumatate din luna mai, as avea oare timp sa invat cap-coada vreo materie in 15 zile? Cum ar fi penalul? Sau in interval de o luna pentru o materie, as putea invata tot? Retin destul de bine, dar pe scurta durata, ar trebui sa si recapitulez.
Ce parere aveti?
Are rost sa ma apuc de invatat acum sau e cam tarziu?
Multumesc daca-mi veti raspunde.
Daca ai formulat intrebarea inseamna ca ai vrea sa dai dar daca vrei sa dai nu trebuia sa formulezi intrebarea.
Daca vrei cu adevarat ceva nu cauta incurajarile celorlalti.
In plus cei mai multi iti vor spune ca nu e destul timp.
Eu iti spun ca daca vrei cu adevarat merita taxa de inscriere.
Si uite o certitudine pentru tine...daca nu mergi, SIGUR nu intri.
Fa ce iti spune inima si mult mult spor daca te apuci de invatat.:)
ialiubliu a scris:

Buna seara.
Un sfat, daca se poate.
Credeti ca daca m-as apuca acum sa invat materia pentru examenul din august, as avea timp sa ma pregatesc, sa trec o data macar prin toata materia?
Cat timp v-a luat sa recapitulati, sa zicem?
Mai tin minte din ce-am facut in facultate, ar fi un invatat-recapitulat.
As avea disponibile pe zi 4-5 ore, sa zicem, si in week-enduri ceva mai multe.
Ar fi jumatate din luna mai, as avea oare timp sa invat cap-coada vreo materie in 15 zile? Cum ar fi penalul? Sau in interval de o luna pentru o materie, as putea invata tot? Retin destul de bine, dar pe scurta durata, ar trebui sa si recapitulez.
Ce parere aveti?
Are rost sa ma apuc de invatat acum sau e cam tarziu?
Multumesc daca-mi veti raspunde.

Eu zic ca se poate,,,acum depinde si cat bagaj mai ai tu din timpul facultatii, dar asa cum iti spunea si Claudia...daca vrei atunci nu mai sta sa cauti incurajari pentru ca nu stiu cat de mult de ajuta,,,,chiar daca inveti un an nu iti garanteaza nimeni ca vei intra,,,depinde cat stii, nu atat de mult cate luni ai invatat....multa vointa, munca si noroc,,,sa ai spor si,,,ai incredere in tine,,,,se poate :)....:coffee:

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)